Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

S milými "Otázkami" to jde už drahnou dobu od desíti k pěti. Václav Moravec by velice rád vystupoval jakožto ředitel zeměkoule, leč hatí mu to dílem jeho hosté, dílem jeho ješitnost a v neposlední řadě i nepokryté tendenční manýry ve zpravodajství velevážené, prý "veřejnoprávní" ČT. Takže ze skupinky tří původně přidělených * zbývá jediná, chabě pobli(n)kávající hvězdička. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

V českém prostředí nejkvalitnější politicko-publicistický pořad, který se opírá o seriózní moderátorský přístup Václava Moravce. Nutno ovšem zdůraznit, že slovo nejkvalitnější je u nás velmi relativní a Otázky zdaleka nedosahují úrovně špičkových publicistických pořadů v zahraničí. Největší průšvih je v nepochopení zásadního faktu, že v podobných pořadech nemají co dělat politici, ale politologové, novináři (v českém prostředí bohužel) a vůbec osoby, které nejsou bezprostředně v politice angažováni a vidí ji z nadhledu. Celkový dojem: 55 %. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší publistický pořad, resp. nejlepší debatní pořád o politice. Václava Moravce považuji opravdu za velice inteligentního a znalého člověka a totálního profesionála. Já bych to tam s některými politiky asi nevydržel a navíc bych nedokázal být imunní vůči některým lžím a zůstat nezaujatý. Je fakt, že občas se to trošku zvrhne, ale zase se alespoň zasměju, když se tam všichni překřikují a není jim nic rozumět, takže je tam i zábava. Každopádně se na to dá dívat a má to hlavu i patu a kvalitu. Howgh! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Což o to, formou je to parádní a občas je docela sranda tam vidět dva voly, jak se uráží a skáčou si do řeči. U mě ve školce by takové chování rozhodně neprošlo! Ale politika jde docela slušně mimo mě, takže je to pro mě takové tlachání o ničem, které má jen uklidnit lidi, případně jim dát šanci si zanadávat. 50% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Politik David Rath poskytl pár dnů před zatčením v roce 2012 rozhovor pro pořad, přičemž se Rath a Moravec mezi sebou pohádali. Kameramani a režisér pořadu pak na adresu Václava Moravce vtipkovali: „Ty poldy na toho Ratha si taky posílat nemusel.“ (vyfuk)
  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama