Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Mo. 

všechny recenze uživatele

"Moravec je holt osobnost." - nezájem, má to být především moderátor. Jeho názor mě nezajímá a neměl by zajímat nikoho. Moravec tam má sedět proto, aby kočíroval ty dva pány (dámy), o kterých má být tenhle pořad především. To, že do toho tahá svůj pohled a konfrontuje ho s názorem hostů je sice divácky atraktivní, ale je to absolutně špatně a totálně to ničí celou diskuzi. Není to pak o tom a tom politikovi a jeho přístupu k tomu, jak zajistit "blaho občanů", ale o Moravcovi. A ve výsledku bohužel i ty jeho názory jsou vždy takové, aby bylo jednoznačně určitelné, ke kterému mainstreamovému názorovému proudu je přiřadit, a nic moc zajímavého vlastně od Moravce neuslyšíme. A navíc když se na to člověk podívá z celkového pohledu, tak pořad, kde se baví dva libovolní čeští politici, je prostě už jen z tohohle titulu sám o sobě někde hodně hluboko u dna a nenacházím důvod, proč se na něj koukat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy jsem se na tento pořad díval opravdu poctivě, přestože většinu politiků nemusím, nikdy jsem nemusel a ani je nebudu mít rád. Václav Moravec (než se z něj stala moderátorská děvka, který navíc v poslední době rád nadržuje určitým straníkům) se s nimi zpočátku vůbec nepáral, pěkně je nechával potit v křeslech a dával jim ty jejich kauzy a vymýšlení debilních zákonů pořádně sežrat. Jenže časy se mění a teď už ho nemůžu ani cítit… ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Už asi 6 let nemám televizi, ale na OVM si docela pamatuju ještě ze své staré domoviny; pamatuju si hlavně, jak Moravce v té době všichni chválili, jakže to má pevně v rukách, a taky si živě pamatuju, jak strašně nudný byly ty sáhodlouhý politický žvásty. Nedávno jsem se na jeden díl nějakou náhodou podíval na netu a žasnul jsem, že to ještě běží v podstatě v nezměněné formě. Nic pro mě, ovšem přiznávám, že nenávidím politiku a politiky, takže samotný jejich plky na mě působí odpudivě. No a nedávno jsem se taky někde dočetl, že Václav Moravec je teplovod, a když jsem na něj teď koukal, tak jsem na to nemohl nemyslet, ale řekl bych, že to ani nedává moc najevo. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je podľa mňa veľký profesionál i keď niekedy dáva otázky, ktoré mi z tej českej politickej scény a aktuálnej situácie veľa nedajú. Nemám rád, keď sa iba kecá, rozprávajú omáčky, ale riešenia nikto nemá, prípadne sú to šialené návrhy a nakoniec sa ukáže, že tí, ktorí sa tam profilovali ako vševedkovia sú nakoniec zločinci. Politici sú volení ľudom a mali by sa mu zodpovedať, za to, že ich zastupujú. Politik má slúžiť a nie vládnuť. Myslím si, že v Českej republike je toto najprofesionálnejší program, ktorý vám niečo z politiky objasní a dá vám možnosť urobiť si aspoň, aký taký názor. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Od dubna roku 2005 pořad Václav Moravec nemoderoval, jelikož se rozhodl své působení v něm ukončit. Spekulovalo se, že z důvodu určitého vyčerpání či nespokojenosti s platem. Své rozhodnutí však na počátku srpna stejného roku zvrátil. (JoranProvenzano)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama