Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, s jakou vervou se pan V.Moravec hrne do domlouvání interwiev a vypadá také,že tomu rozumí. Pokud je někde zrovna na programu jiný podobný pořad, musím s pokorou říct,že tento je ze všech těch politických kravinek asi nejkoukatelnější. Pádně zdůrazněné argumenty ze strany lidu prezentované panem Moravcem jsou dosti zajímavé a odpovědi mnohdy také. Možná se i sami politici o kterých si snad většina obyvatel naší republiky udělala obrázek předhánějí kdo se u něj na "horkém křesle" ukáže. Z pohledu diváka,který je voličem pouze dva roky (a nestydím se za to,že nevolím a vůbec mi to nevadí) mi to přijde i celkem zábavné.. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

"Pravda resp. demokracie začíná tam kde končí signál bruselské tedy ehmm české televize", musel jsem radikálně změnit svůj komentář a názor na tento " obludný" pořad s odstupem času, kdy ten původní kladně pozitivní jsem napsal skoro před 10 roky a ohodnotil 2*, ale tehdy to byl úplně jiný Moravec i jiné Otázky. Dnes odpad tak jako skoro vše z produkce ČT! Pěkné a pravdivé komentáře: Kiddo a Enšpígl. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy jsem se na tento pořad díval opravdu poctivě, přestože většinu politiků nemusím, nikdy jsem nemusel a ani je nebudu mít rád. Václav Moravec (než se z něj stala moderátorská děvka, který navíc v poslední době rád nadržuje určitým straníkům) se s nimi zpočátku vůbec nepáral, pěkně je nechával potit v křeslech a dával jim ty jejich kauzy a vymýšlení debilních zákonů pořádně sežrat. Jenže časy se mění a teď už ho nemůžu ani cítit… ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hodnotím velice kladně tento úspěšný publicistický pořad. Je důležité mít v každé zemi alespoň jedno "médium", kterému většina politiků dá zelenou a jdou diskutovat, jdou ukázat svou inteligenci a mnohomluvnost..!!! A pan Moravec, východočech, mimochodem, je prostě vzdělaný a bystrý, tzn. dobrou diskusi na úrovni. :-) ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nechci se přidat k některým zdejším uživatelům, kteří si tu léčí své pošramocené politické srdíčko a hážou moudra... Tudíž se vyjádřím pouze k pořadu, resp. osobnosti VM, s nímž pořad stojí a padá. Oceňuji jeho důkladnou přípravu, styl vedení diskuse, ale mnohem víc bych ocenil, kdyby přitvrdil a dal politikům spapat jejich blátíčko, které za své placené volno ve vládě vypustí svými ústy a činy. Tedy donutit politika vyjádřit se nikoli politicky, ale věcně. To se Wenoušovi dle mého názoru občas nedaří.... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)
  • V souvislosti s moderováním pořadu získal Václav Moravec v letech 2007, 2008, 2009 a 2011 cenu Týtý v kategorii nejoblíbenější osobnost televizní publicistiky a v letech 2008 a 2009 cenu Elsa České filmové a televizní akademie v kategorii nejlepší moderátor. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama