Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, s jakou vervou se pan V.Moravec hrne do domlouvání interwiev a vypadá také,že tomu rozumí. Pokud je někde zrovna na programu jiný podobný pořad, musím s pokorou říct,že tento je ze všech těch politických kravinek asi nejkoukatelnější. Pádně zdůrazněné argumenty ze strany lidu prezentované panem Moravcem jsou dosti zajímavé a odpovědi mnohdy také. Možná se i sami politici o kterých si snad většina obyvatel naší republiky udělala obrázek předhánějí kdo se u něj na "horkém křesle" ukáže. Z pohledu diváka,který je voličem pouze dva roky (a nestydím se za to,že nevolím a vůbec mi to nevadí) mi to přijde i celkem zábavné.. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nechci se přidat k některým zdejším uživatelům, kteří si tu léčí své pošramocené politické srdíčko a hážou moudra... Tudíž se vyjádřím pouze k pořadu, resp. osobnosti VM, s nímž pořad stojí a padá. Oceňuji jeho důkladnou přípravu, styl vedení diskuse, ale mnohem víc bych ocenil, kdyby přitvrdil a dal politikům spapat jejich blátíčko, které za své placené volno ve vládě vypustí svými ústy a činy. Tedy donutit politika vyjádřit se nikoli politicky, ale věcně. To se Wenoušovi dle mého názoru občas nedaří.... ()

Reklama

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Úroveń pořadu se změnila, pořad se proměnil, Moravec už není tím, co býval. Moderátor politického dění by měl být nestranný a nepapouškovat názory, které jsou zrovna vnucované a rádoby in, nyní je příliš okaté, jaký názor je nám servírovaný jako správný, korektní, moderní, koho je dobré volit, koho vyzdvihovat a koho v diskuzích srážet. Dívám se pořád, nějaké informace to přinese, a i snad pro ty největší kritiky pořadu, když už nic jiného, tak alespoň tato publicistická show vypovídá něco o dnešní mediální scéně, omílání toho "vhodného", co si máme myslet a naprosto svobodné době bez manipulací... Nyní pořad slouží především určitým politickým názorům a stranám jako prezentace jejich ideologie, už ho neberu tak vážně. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ono je to jedno, politici se nám občanům vysmívají neustále a nemá cenu tu hodnotit jejich projevy. Faktem ale je, že ikdyž se o politiku nezajímám, tak některé otázky jsou pokládány opravdu dobře a pro diváka zajímajícího se o politiku to musí být slast. Za sebe dávám 30% snaha se má přeci ocenit... ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)
  • Motto pořadu je „Témata, o kterých se začne mluvit“. (Kmotr76)
  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama