Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Odpady některých místních uživatelů nejsou na místě. Forma a struktura pořadu odpovídá západním standartům, bohužel úroveň hostů, především z politického spektra, odpovídá některým rozvojejícím se zemím východně od našich hranic. Přirozeně z toho vyplývá, že tím nejlepším, co pořad nabízí jsou rigorózní a komplexní apolitické debaty předních odborníků z oblasti zdravotníctví, sociálního systému nebo zahraniční politiky. Ztělesněním úspěchu publicistických pořadů je osoba moderátora. Edukovaný, profesionální a uhlazený Václav Moravec je klíčovým a nezbytným prvkem, zapadajícím do prototypu a schématu moderní politické diskuze 21. století. Absence tohoto pořadu v programové nabídce tuzemských televizí by vypovídala o úrovni, zájmu a vkusu široké veřejnosti o věci veřejné, nikoliv o kvalitách pořadu samotného. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Politiku nesleduji již dlouhou dobu, jsem tak mnohem spokojenější a všem to ze srdce doporučuji. Ale zpět k pořadu. Když jsem politiku ještě sledoval, byl pořad Otázky Václava Moravce jedním z nejlepších. Především díky samotnému Václavu Moravcovi, který je výborným profesionálem s pečlivou přípravou. Vždy se snažil dostal odpověď na své otázky a nenechával politiky uhnout vyhýbavou odpovědí. Bohužel ani tak diskuze občas někdy nestála za nic, ale s tím obsahem (hosté pořadu) by nesvedl nikdo nic. Jsem rád, že se Václav Moravec poslední domu věnuje i aktivitám a diskuzím mimo politiku, na tu je ho totiž škoda. ()

Reklama

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Nemám rád politiku a vše kolem ní, ale na otázky Václava Moravce se vždy rád podívám, protože dává těm našim velkým nenažraným pánům politikům pěkně pokouřit a uvařit se ve vlastní šťávě !! Normálně bych dal 2* , ale za skvělého Vencu, který mimochodem pochází z Letohradu jako Já dávám o jednu hvězdičku navíc... 55% ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád politiku a nemám rád ani naše dementský politiky.Já ani té politice nerozumím, natož chápu a to jsem docela študovanej(škola s maturitou).Možná to je proto, že ti dementi z naší stupidní politiky furt něco řešej, ale já se jim do toho nebudu motat.Tyhle publicistický pořady já nemám rád tak mi za to nenadávejte za mé hodnocení a můj názor.Tyhle pořady nesleduju a nikdy je sledovat nebudu.Já totiž nemusím bejt naštvanej každou neděli.A ještě k tomu znuděnej. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hodnotím velice kladně tento úspěšný publicistický pořad. Je důležité mít v každé zemi alespoň jedno "médium", kterému většina politiků dá zelenou a jdou diskutovat, jdou ukázat svou inteligenci a mnohomluvnost..!!! A pan Moravec, východočech, mimochodem, je prostě vzdělaný a bystrý, tzn. dobrou diskusi na úrovni. :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Politik David Rath poskytl pár dnů před zatčením v roce 2012 rozhovor pro pořad, přičemž se Rath a Moravec mezi sebou pohádali. Kameramani a režisér pořadu pak na adresu Václava Moravce vtipkovali: „Ty poldy na toho Ratha si taky posílat nemusel.“ (vyfuk)
  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama