Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kdyby každý publicistický pořad u nás vypadal jako tahle "show" Václava Moravce. Bylo zde již spousta pořadů jako Co týden dal či V pravé poledne, které vysílala Česká televize, ale až s profesionalitou, všeobecným přehledem a humorem Václava Moravce můžeme být konečně spokojeni. Co by Nova či Prima dala, kdyby měla takového moderátora! ()

Dr_Bilo 

všechny recenze uživatele

Otázky Václava Moravce jsem na Nový rok sledoval se spadlou čelistí. Pan Moravec bez sebenepatrnější známky únavy vydržel moderovat přes 4 hodiny. Na mě už ke konci bylo té politiky a informací moc a asi půl hodiny před koncem jsem to musel vypnout... Nedovedu si představit nikoho jiného, kdo by tohle zvládl takhle bravurně vést, klobouk dolů. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Což o to, formou je to parádní a občas je docela sranda tam vidět dva voly, jak se uráží a skáčou si do řeči. U mě ve školce by takové chování rozhodně neprošlo! Ale politika jde docela slušně mimo mě, takže je to pro mě takové tlachání o ničem, které má jen uklidnit lidi, případně jim dát šanci si zanadávat. 50% ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Nemám rád politiku a vše kolem ní, ale na otázky Václava Moravce se vždy rád podívám, protože dává těm našim velkým nenažraným pánům politikům pěkně pokouřit a uvařit se ve vlastní šťávě !! Normálně bych dal 2* , ale za skvělého Vencu, který mimochodem pochází z Letohradu jako Já dávám o jednu hvězdičku navíc... 55% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ono je to jedno, politici se nám občanům vysmívají neustále a nemá cenu tu hodnotit jejich projevy. Faktem ale je, že ikdyž se o politiku nezajímám, tak některé otázky jsou pokládány opravdu dobře a pro diváka zajímajícího se o politiku to musí být slast. Za sebe dávám 30% snaha se má přeci ocenit... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)
  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama