Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (288)

movie 

všechny recenze uživatele

Wow, Nova natočila seriál na řekněme zámořský seriálový úrovni a partička chytráků z Csfd tomu hned narazila Odpad! aby se neřeklo. Scénář by to chtělo o něco lepší, ale technicky a herecky je to nadprůměrný. Dávám 5* už jen za to jak neodekvátní hodnocení tady DOKONALÝ SVĚT dostal po součtu všech Odpadů. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanynka českých seriálů, tedy aspoň těch, které vznikají v poslední době. Ale tenhle mě opravdu chytnul, z úspěšných zahraničních seriálů si bere povětšinou jenom to dobré. A já se u toho dobře bavím. Ano, jsou tam občas mírně trapn chvíle, ale to se může stát i sebelepším seriálům. Pro mě, po dlouhé době, seriál, který má šmrc (a na to, že to jede na Nově, to je co říct ;) ) ()

Reklama

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti ostatným užívateľom..po pilote...nie je to vôbec také zlé ako napr. podobná šou Ošklivka Katka, vyzerá to solídne na československé pomery, herci sú fajn..Zuzana Norisová váli vo svojej roli podobnej ako v seriáli Letisko - tupá sliepôčka...seriál je celkom dobre rozbehnutý som zvedavý na ďalšie časti..dávam tomuto seriálu šancu... ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Jsem nucena opravit své půvoní hodnocení tady a musím se přiznat, že každý týden ráda zasednu před obrazovku a sleduji další nový díl. Pilot se mi vskutku nelíbil, ale nyní zjišťuji, že se opravdu bavím. Seriál má skvěle napsané dialogy, perfektně vymyšlené postavy a jejich charaktery a hlavně, má tah, není to jen plitké žvanění, je tam děj!!!! Duch Dyk tam naštěstí moc nevystupuje, což jsem vážně ráda a jelikož to má tedy asi jen 16 dílů, je velká naděje, že to nezklouzne do trapnosti. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ty zástupy hodnocení "odpad" mne navnadily. Takto jednomyslné zatracování a plamenné horování proti úpadku seriálové tvorby, to je vždycky výzva. Takže jsem si Dokonalý svět pořídil. Můžu rozdělit na dvě poloviny. Prvních sedm až deset dílů je zábavný příběh s nadhledem, pak úpadek až rozpad. V každém případě první půlka je výborně napsaná a hlavně je vidět, že to herce fakt baví hrát. Každá postava je zajímavá a hlavně propracovaná. Chápu, že zdejší fórum nemůže z principu přijmout seriál o sprostém konzumu navíc natočený bulvární televizí. Jde ale o velmi dobře udělanou telenovelu pro lidi, kteří vyžadují trochu víc než tupé dialogy všech těch nekonečných seriálů. Já se tedy bavil dobře. Překvapila Hlaváčová, Hybnerová, Brodská, Čvančarová a taky neřízená střela Norrisová. 85% za první půlku, 40% za druhou. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • Malého Toníčka hraje v prvních dílech jiné batole. Jonáš Zíma ho nahradí až v druhé polovině seriálu. (hermiona)
  • V zoologické zahradě měla Zuzana Norisová sklouznout po lachtaní skluzavce a bála se. A tak se režisér Karas hbitě převlékl do plavek a předvedl jí, že to nic není. Voda tehdy neměla víc než 10 stupňů. (Lolita)
  • Exteriéry vydavatelství se natáčely v areálu bývalého holešovického pivovaru, v němž v současnosti sídlí firma Ringier. (Lolita)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno