Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Čeští Profesionálové nejsou ani tak seriál, jako spíš takové nedefinovatelné "cosi", co vypadá neuvěřitelně amatérsky a bizardně (obávám se však že to nebyl umělecký záměr, pokud ano tak jsem ho nepochopil). Rozhodně si díky tomu budu mé první setkání s TV Barrandov pamatovat ještě dlouho a nejsem si jistý, zda se mi podaří na něj vůbec kdy zapomenout, aniž bych musel použít nějaká psychoanalgetika či sáhnout po těžkých drogách. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Totálně a tupě okopírovaná slovenská verze tohodle seriálu. Vtipy, situace-prostě kompletně se vším všudy. Ale je to docela taková hloupá zábava pro nenáročného diváka, co ocení podobně dělaný humor, kdy si tvůrci jsou vědomi debility svého díla a započítalito do svého záměru. Dovětek: po skouknutí vícero nových dílů a obsazením mých oblíbenců, musím * přidat. A myslete si o mé osobnosti co chcete. ()

Reklama

Drky odpad!

všechny recenze uživatele

Teď jsem od toho musel odejít, to se opravdu nedá poslouchat a ani koukat, tak trapné hlášky už jsem dlouho neslyšel a tak tupé herce taky ne, no ono nejde ani tak o herce, že jo, ti jsou fajn, ale bohužel musí říkat to co mají ve scénáři. Pavla Lišky je tam neuvěřitelná škoda. Zase na druhou stranu "seriál" alespoň trošku tahá z bahna do odpadu! On je to takový seriálový Kameňák. Hodnocení Odpad! a 5%. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtvrtníček,Liška,Polášek,Pyško.... a přesto odpad???Ano zcela jistě.Nevkusná trapárna,za kterou by tvůrci zasloužili pověsit na pranýř a vybóchat kule kladivem.Srovnání s Policajty z Předměstí není na místě,ty mě aspoň dokázali pobavit a ujíždět na Dagmar Ďáskové...ale tady se nedá ujíždět ani při sežrání všech lisohlávek co rostou v mechu a kapradí ;-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Jedná sa o okopírovanú verziu slovenského seriálu Profesionáli (od r. 2008). (JADIM)

Reklama

Reklama