Reklama

Reklama

Michael Myers při převozu do márnice po autonehodě pohřebního auta ožije a po roce, kdy se skrývá v polích coby bezdomovec, se na Halloween opět vrací do ospalé venkovské díry, Haddonfieldu, kde kdysi žil se svou rodinou, než ji jako desetileté dítě vyvraždil. Michael je nutkán představou své psychopatické matky a svého dětského já k tomu, aby našel svou sestru Laurie, zabil ji, a tak ji přivedl ke své podivné rodince, zřejmě do pekla. Michael tedy vyrazí do městečka a cestou vraždí každého, kdo mu přijde pod ruku. Myersovi však nestačí své oběti zabít, on je musí utlouct, ubodat, rozmlátit na kaši, a tak dále. Postupně se Myers dostává blíž a blíž ke své sestře, která zatím díky nenažranému a hloupému psychiatrovi Loomisovi  a jeho knize zjišťuje, že je příbuznou největšího psychopatického vraha v dějinách USA. Nakonec Myers Laurie unese opět do jejich starého domu, když ji předtím zase zmasakruje její kamarádky... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (400)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevim jestli se mi to líbilo. Bylo to takový divný, většina postav nesympatická (hlavní hrdinka z jedničky mi lezla na nervy neskutečně a Dr. Loomis se taky nějak nepochopitelně choval jako idiot) , ale přesto mě to zajímalo. Přišlo mi to jak nějakej zvláštní hororovej experiment v přelomu 80. a 90. let, ale něco na tom prostě bylo. 5/10. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělá ... dvojka je bohužel někde úplně jinde. Do zhlédnutí tohodle filmu jsem měl za to, že Zombie je skvělý filmař, který nemůže šlápnout vedle. Po celou dobu filmu jsem si přál, aby Laurie Micheal už konečně oddělal, bo tak otravnou píču, která má krámy celej rok, by nesnesl snad nikdo. Čím mě ale Zombie nejvíc nasral, bylo odmaskování Michaela ... Michael je horrorová ikona, která prostě nikdy neměla být odmaskována. Takhle totiž ztratil veškeré charisma a ... no, seru na to! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zase jedna pěkná řezničina! Co se líbilo: hudba, kamera - některé obrazy byly krásné samy o sobě, kostýmy z filmu Rocky Horror Picture Show na halloweenském večírku a vydařené triky. Co se nepodařilo: vytvoření napětí, atmosféry, strachu. Postavy jsou tak ploché, že vám k srdci nepřirostou, a tudíž je vám jejich osud lhostejný. Tolik vražd, ale jako by si jich nikdo nevšiml? Klišé se zrcadlem je notně obehrané. A co ten závěr? Ve druhé třetině filmu jsem si říkal: jen aby pointa nebyla jako u Houbiček nebo Noci s nabroušenou břitvou....ovšem co chtěl básník tím koncem říci? Aha, že by mohlo následovat ještě strašnější pokračování... ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

V prvním díle ho několikrát postřelili a probodli obří mačetou. Já myslel, že to bylo dost. Nebylo! Předchozí debilitě jsem dal odpad, tudíž nevim z jakýho důvodu jsem koukal na debilitu druhou. Asi proto, abych tomu ten odpad dal taky. Film je plnej debilit od počátku až po konec, plnej trapnejch keců, plnej hroznejch herců, plnej neuvěřitelně debilních situací a plnej nechutnejch sraček kolem toho všeho. Ten rádoby cool drsnej killer vydrží sice hodně, ale diváci tak tuhý zase nejsou, tak toho Robe Zombie nech dokud je čas (klidně se vsadim, že ten závěrečnej klepec Michael zase rozchodí). Jinak, kdo tomu dá plnej počet má mozek na úrovni Myerse a měl by se jít léčit. Hlavně, že teče krev, co?! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V rýchlosti to zhrniem... máme tu pobehujúcu "bielu pani", neustále jačajúcu sestru (jačať nevystihuje daný spôsob jej prejavu), snové pasáže (tvoria asi tak 1 nudnú hod.) no a nakoniec super-human Michael (ešte krídla a máme novodobého "anjela" pomsti). Tak ako ma prológ zaujal, tak ma zvyšok dojebal... no a čo sa týka hnusu, sme u bonusu... and that's it 3-4/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 54. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Reklama

Reklama