Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (417)

Psema 

všechny recenze uživatele

Kopačky musely na maximální hodnocení čekat opakovaně dobrý půlrok, u Kámoše k pohledání ale nepochybuji ani minutu - geniální film s úžasnou pointou, svěžím scénářem a především neokoukanými vtipy, mezi nimiž téměř výhradně absentuje lamoidní padání na prdel či jiné části těla. Boží Segel, boží Rudd, boží všechno... slapping my bass. 9/10 ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Je to sice furt to samé dokola, stále ten samý vývoj příběhu a podobné vtípky, ale díky sympatické herecké sestavě jsem si moc rychle zvykl na to, že v tomto žánru mě asi už moc překvapení nečeká (v tomto filmu rozhodně ne) a docela dobře jsem se bavil. Kámoš k pohledání je příjemná komedie plná prvoligových komediantů mladé generace (skoro všichni jsou ze stáje nynějšího komediálního krále Judda Apatowa) a nadprůměrných vtipů, která mi příjemně utekla, ale zase nemohu říct, že bych se válel smíchy po zemi, jako tomu bylo například u Zbouchnuté nebo Superbad. Kámoš k pohledání rozhodně patří k tomu lepšímu z dosavadní letošní komediální nadílky. 70% ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Začala jsem se na to dívat, protože to dávali v televizi a jakmile se tam objevil Jason Segel tak jsem tušila, že tenhle film nebude nic pro mě. Nakonec to nebylo tak hrozný, ale kdyby ubrali ty nechutný vtipy a scény tak by to bylo nesrovnatelně lepší. Docela mi tam lezla na nervy postava Zooey, tak nejdřív chce, aby si našel její snoubenec kamaráda a pak jí to vadí. Jednou a znova už ne. 3* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Správná bromance, jak má být. Příjemná, vtipná, plná hlášek a výborných postav. Ze začátku mi sice chvíli trvalo než jsem se naladil na tu správnou vlnu, ale jakmile se na scéně objevil výbornej Jason Segel ve svý prozatím nejlepší filmové roli, tak jsem šel do kolen a bavil jsem se už pořád. A cameo Lou Ferrigna nehorázně potěšilo. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Kámoš k požehnání...Starý známý model jako v About a boy- boy meets boy aneb cool řízek učí páprdu, kterak si užívat život- a páprda mu svým úsporným způsobem umožní dospět, přičemž se mezi vytváří zvláštní chemické vazby, které tvoří třeskutou bromanci. Ale protože mezi nimi není věková propast, míří scénář svými vtípky a moudry podpásově do rozkroku a trefuje se se ctí. Paul Rudd jako ňoumovitý jouda a Jason Segel coby výbušný flákač to zkrátka umí rozjet na plné otáčky nejen s elektrickou kytarou. Jemně kýčovitý epilog a zbytečný fekální humor k oněm přisprostlým komediím už přirostly, nutno ale podotknout, že sestava best man včetně roztomilé čtyřprocentní menšiny to zvládne shodit do polohy " stydím se za tebe, směju se ti, ale vlastně tě mám docela rád, kámo ". Coby zábavná oslava mužného přátelství překvapivě funkční. 7 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Hudební skupina Rush, oblíbená u hrdinů tohoto filmu, kteří navštívili v jedné scéně jejich koncert, skutečně sehrála asi hodinový koncert pro filmový štáb, herce a skalní fanoušky, kteří se o tomto vystoupení dozvěděli na internetu a v rádiu. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Jason Segel (Sydney) a Paul Rudd (Peter) si své role zopakovali n avideu k příležitosti turné kapely Rush "Time Machine". Dvojice herců se zde dostane na jeviště a setká se s členy kapely po jejich vystoupení. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)

Reklama

Reklama