Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (416)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Začala jsem se na to dívat, protože to dávali v televizi a jakmile se tam objevil Jason Segel tak jsem tušila, že tenhle film nebude nic pro mě. Nakonec to nebylo tak hrozný, ale kdyby ubrali ty nechutný vtipy a scény tak by to bylo nesrovnatelně lepší. Docela mi tam lezla na nervy postava Zooey, tak nejdřív chce, aby si našel její snoubenec kamaráda a pak jí to vadí. Jednou a znova už ne. 3* ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Opět další bromance a opět se povedla. Jenže z počátku jsem měl s filmem problémy. Nějak mě to nechytlo. Teprve až se na scéně objevil Jason Segel a já si mohl vychutnávat hlášku za hláškou. A to mi vynahradilo začátek filmu hledání kámoše. Přestože se oba znají jen krátce, tak prožívají tolik dobrodružství o kterým si někteří můžem nechat jen zdát. V podstatě se jedná o takovou dlouhodobou pánskou jízdu před svatbou. Jenže kámoši zůstávají i po ní a bavit se můžeme dál, jen s jistými manželskými omezeními. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejblbější na této komedii je, že by to fungovalo stejně, kdyby se role obou (nešťastně zvolených) herců prohodily. Pokaždé by to byla taková instantní umravněná komedie s poučením. A takových rošád by se v tomto filmu mohlo udělat hned několik a nikdo by nic nepoznal. K tomu smíchu by nepomohlo ale nic. Ani Lou Ferrigno. Velkou službu filmu dělá jeho český překlad. Přísahám, že kdyby se to doslovně jmenovalo Miluju tě, chlape, že nemám co hodnotit. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Kámoš k požehnání...Starý známý model jako v About a boy- boy meets boy aneb cool řízek učí páprdu, kterak si užívat život- a páprda mu svým úsporným způsobem umožní dospět, přičemž se mezi vytváří zvláštní chemické vazby, které tvoří třeskutou bromanci. Ale protože mezi nimi není věková propast, míří scénář svými vtípky a moudry podpásově do rozkroku a trefuje se se ctí. Paul Rudd jako ňoumovitý jouda a Jason Segel coby výbušný flákač to zkrátka umí rozjet na plné otáčky nejen s elektrickou kytarou. Jemně kýčovitý epilog a zbytečný fekální humor k oněm přisprostlým komediím už přirostly, nutno ale podotknout, že sestava best man včetně roztomilé čtyřprocentní menšiny to zvládne shodit do polohy " stydím se za tebe, směju se ti, ale vlastně tě mám docela rád, kámo ". Coby zábavná oslava mužného přátelství překvapivě funkční. 7 ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Už docela dlouho jsem nenarazil na dobrou komedii, ale "I Love You, Man" mi docela spravilo chuť. Neustálý přísun většinou hodně dobrých fórků citlivě pospojovaných romantickým příběhem. To, co se Hamburgovi nepovedlo v Riskni to s Polly, zde funguje naopak skvěle. Možná i díky dobrým hercům včele s Jasonem Segelem. Slušné 4*. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Jason Segel (Sydney) a Paul Rudd (Peter) si své role zopakovali n avideu k příležitosti turné kapely Rush "Time Machine". Dvojice herců se zde dostane na jeviště a setká se s členy kapely po jejich vystoupení. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Kytara, na kterou hraje Peter v garáži skladbu Tom Sawyer, je Fender Geddy Lee Jazz Bass – téměř dokonalá replika kytary, na kterou hrál kytarista a zpěvák skupiny Rush, Geddy Lee. Na koncertě hraje Lee na originální kousek kytary. (HellFire)
  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama