Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (416)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Film o celoživotní lásce a přátelství, na který se opravdu stačí podívat jen jednou. Uvažoval jsem o 2*, protože chování postav mi přišlo velmi zvláštní a nepřirozené a místy i opravdu ujeté. Ale čemu se sakra divím, je to přece ''americká komedie'' takže jsem vlastně ani nemohl čekat žádnou velkolepou podívanou. Na odreagování to ale postačilo. 50% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Komedie, která obsahuje trošku toho líbivého a povrchního hollywoodského pozlátka a trochu nekompromisních "fuckujících" mouder, která si nezadají s Apatowem, ale ani jedno z nich není dovedeno do nějakého konce. Ukázka, že i film o vztahu dvou mužů nemusí být zákonitě gay a dokáže servírovat sympatickou bromanci dlážděnou odkazy, vtípky a sympatickými hrdiny, která se bude líbit oběma pohlavím stejně. Nakoneč i žena pozná, že muže nemůže mít jen pro sebe. Chlapi sobě. P.S. Jon Favreau znamenitý :) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Good Times - Latch Key Kid [2:30] ,2. Oxford Comma - Vampire Weekend [3:15] ,3. Tom Sawyer - Rush [4:34] ,4. Set You Free - The Black Keys [2:45] ,5. Lights Out - Santogold [3:11] ,6. Soul Of A Man - Beck [2:36] ,7. Limelight - Rush [4:20] ,8. Let The Good Times Roll - The Cars [3:47] ,9. Campus - Vampire Weekend [2:55] ,10. Mr. Pitiful - Matt Costa [2:54] ,11. Dancing With Myself - The Donnas [3:27] ,12. Waterslide - The Bonedaddys [3:53] ,13. Limelight - Paul Rudd & Jason Segel [4:22] ,14. Ain't That A Kick In The Head - Dean Martin [2:26] ,15. Peter and Zooey - Teddy Shapiro [2:16], ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zprvu musím podotknout, že tu onu chytrost a pohrávání si s klišé žánru bych bral opravdu s rezervou, náznaky tam jsou a skutečně I Love You, Man je o něco inteligentnější než běžné komedie a snad i Apatowské komediální dramata, ale jinak je překvapivě obyčejná a ke konci nepříjemně předvídatelná. Svou životní výpovědí o pokročilých mládencích se nechytá na Poslední polibek a na komediální rovině není víc než průměrná. Za zklamání se však označit určitě nedá, nic vážného proti Kámoši k pohledání nemám, je uspokojivý, milý a pohodovost se správným parťáctvím z nej přímo sálá a to i přesto, že přirovnání "jako ze života" bych zde zrovna nepoužil. 6/10 ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Na přebale DVD stálo "chytré, vynalézavé a velmi zábavné". Upřímně - na buddy konceptu "budu se ženit, ale nemám svědka" nic chytrého neshledávám, a vynalézavého už vůbec ne. A jestli vás nebaví vtipy na tak duchaplná témata, jakými jsou zvracení, masturbace a homofobní stereotypy, nemá smysl s tímhle "Kámošem" ztrácet čas. Nápad s Hulkem je fajn, chemie mezi Segelem a Ruddem ujde, ale pokud jde o vynucenou interakci dvou osobnostně dokonale odlišných týpků, pusťte si raději Posledního skauta nebo libovolnou Smrtonosnou zbraň, fungují v tomhle ohledu o poznání lépe. 2,5* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)
  • Jason Segel (Sydney) a Paul Rudd (Peter) si své role zopakovali n avideu k příležitosti turné kapely Rush "Time Machine". Dvojice herců se zde dostane na jeviště a setká se s členy kapely po jejich vystoupení. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)

Reklama

Reklama