Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Film extra originální popravdě tolik není, podobnou zápletku jsme už párkrát viděli (což by experti v mé topce měli vědět). Vrah mě taky právě moc nezaujal, hezky kulhal a měl zajímavou zbraň, což o to, ale chyběla mu šťáva, takový to koření, co odliší charismatický bijce od šedivýho průměru. K zásadním nedostatkům patří ještě minimum krve a no-gore efekty, navíc nadpřirozeno ve slasherech je ústřel vedle. Na druhou stranu tu je pár dobrých fórků (včetně toho po titulcích), sympatické postavy a zajímavé nápady. Zkrátka zábava celkem slušná, jen novodobou selfcenzurou značně okleštěná. Natočit to v 80. letech, to byla jatka. Nakonec mě nejvíc bavila další rádoby hipísácká verze texaskýho masakru motorovou pilou, co se odehrávala u nich na plátně :-) ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Nápaditý slasher s docela děsivě vypadajícím záporákem a logicky chovajícími se charaktery. Navíc pár opravdu mimořádně podařených killů. Na film jsem narazil ůplně náhodou a velmi mě překvapil, protože jsem očekával nějaký nekoukatelný trash. Takže pro mě velmi příjemné překvapení, od kterého bych, možná i očekával pokračování, jinak mi nezbývá než film vřele doporučit. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Podobne ako Hatchet, ani na MM nie je ani za mak originálny (hoci ako vidím, ostatní tvrdia niečo iné) a vyjadruje poctu svojim početným predchodcom, z ktorých hojne čerpá (vrah predstavuje len jednu osobnostnú stránku Tommyho Hewitta a tá maska sa v rôznych variáciach už v pár filmoch objavila. No a ten vrták? - to snáď nemyslíte vážne :) ). To ale nič nemení na fakte, že je to pocta podarená a veľmi zábavná. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy o "vraždících filmech" mají pro mě jakési kouzlo. Tenhle není vůbec špatný, má své velmi silné stránky. Jeho největší chybou vlastně je, že se zase nějak extra moc nesnaží být dobrý. První půlka je hodně v pohodě, ve druhé to začne povážlivě slábnout. Ale ten černobílý film The Dark Beneath je dobrej, ujetej, ale dobrej (chtěl bych ho vidět celý!!!!), vrah má taky koule. Ono je to hrozně jednoduché, ale slashery vlastně jiné ani nebývají :-). Trochu jsem si zavzpomínal na Démoni :-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Chceš ji? Tak to budeš muset projít skrz mě!" ...čvacht, mlask, uhhh. Propojení filmu s reálným životem není sice novou myšlenkou, stačí vzpomenout na Laternu magiku, Purpurovou růži z Káhiry či ve stejném roce vzniklou Poslední premiéru, ale ke 4* mě vedly dvě věci - 1.posledním přeživším není srdnatá děva (tohle klišé je totiž už trapné a způsobuje, že jeden dopředu ví, jak film skončí), 2.zpočátku jen nesměle naznačované gore s uhýbající kamerou se směrem ke konci proměňuje ve výživný lidský guláš. Skupina diváků pobíhá v uzamčeném kině, v patách je jim šílenec s elegantní vývrtkou a vypadá to, že nikdo nepřežije. Zajímavý je metaforický závěr. Kde vlastně všichni jsou? Možná v blbém filmu, ale možná že jejich duše propadly peklu... už jsem čekal jen na Freddyho nebo cenobity... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama