Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, věděl jsem, že Steven hraje poslední dobou v céčkovejch štěcích, ale že bude hrát i v nějaký komedii s mimozemšťanama (rozuměj virus z vesmíru, který promění lidi v zombies) mě ani ve snu nenapadlo. Ten film je mega píčovina a slovem mega skutečně vyjadřuji hodně nadprůměrně velkej shit. Filmu nechybí klasický klišé prvky (kousnutej přeživší, kterej dělá jako že nic a ostatní to vědí a dělaj to samý a pak jsou hrozně překvapený, když se promění nebo pervert, co krmí příšery a příšery mu nic nedělaj atd). Nakonec mi ale přišlo, ale vždycky se Stevenem přišel pocit bezpečí, protože on je nedotknutelnej a rychlostí blesku naporcuje i prase :D A nakonec už není potřeba ani nějaký souvislejší záběr, stačí nasekat půlvteřinky, jak Steven dělá mačetou jednou tak, podruhý zase jinak, a pak to slepit dohromady. Vypadá to strašně komicky, ale asi to nebyl účel. Jediný dobrý byly scénky se Seagalovým SS komandem, protože ty jeho lovkyně byly solidní kundičky (přestože nůž při zabíjení "inteligentní" holčičky upírky držela ta jedna snad jak mentál). Krvežíznivý nestvůry a mutanti by nakonec měli prohánět po nocích hlavně toho, kdo ten film natočil a toho, kdo to napsal. ()

Antimana 

všechny recenze uživatele

Priemerný súčasný zombie horor s veľmi stupídnymi dialógmi. Úsmevné je obsadenie balvana Stevena Segala do roly lovca, ktorý by v skutočnosti so svojou obratnosťou neprežil ani prvých 5 minút. Nechápem hodnotenia ľudí,ktorí dávajú odpad podľa hodnotenia na pravo, aby tým neutrpela ich predstava o vlastnej intelektuálnosti. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Budete se divit, ale já se na to hrozně těšil. Strašně me zajímalo jak bude vypadat horor se Seagalem. Výsledek? Film se odehrává v jedný budově, Seagal mlatí upíry katanou stylem jak kdyby měl v ruce klacek, postavy nelogickým chováním smrděli víc než ty odflaknutý upíři a o poslední list ve scénáři si někdo utřel prdel. Chválím ale tu začáteční scénu, která vypadala fakt dobře. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

"Čekal jsem ještě větší brak", to je snad jediné pozitivum, které tady můžu říct. Je to vlastně obyčejný, špatně udělaný, béčkový horror s trapnými herci, efekty a slabomyslným scénářem. Stevenova tvář připomíná bramboru a někdejší superhrdina teď už vypadá jako by se měl udusit po uběhnutí tří kroků. Recenzenty, kteří tomuhle dali 5 hvězdiček, bych vykázal z csfd. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Film by se dal zčásti možná vystihnout takto: Chodí Seagal okolo, nedívej se na něho, kdo se na něj mrkne, prdel se mu scvrkne, víc než jeho mečem vláda, ohromí vás tučná brada. No jo, mistře, zase padla většina rozpočtu na burgry, že?? Takže trochu čísel: během natáčení prošlo Stevenovým trávicím traktem 34 big maců, 22 dvojitých cheeseburgrů, 47 chickenburgrů a 15 baconburgrů. Na to, že se snímek natočil asi za 5 hodin, je to slušná práce. A údajně se mezi herci na place šuškalo, že právě Seagal je v poslední době ve své branži označován krycím jménem: Moby-dick. Proces stárnutí, Stevene, prostě nezastavíš, a nechápu, co Tě na stará vrzavá kolena napadlo fušovat Wesley Snipesovi do živnosti. Samozřejmě s Bladem tohle nelze srovnat ani v nejmenším, nemá to dynamiku, charisma, hlášky, hudbu, ani dobré akční scény. Seagale, ty patříš do barů a ulic, kde se mají proti tobě postavit tři čtyři soupeři a ty je máš beze zbraně efektními technikami všech těch svých ...dó rozlámat na padrť. Vzpomeň si na své staré časy a zkus se svým tělem ještě něco udělat. Koukni na Sylvestra, jak ve dvaašedesáti kosí své nepřátele v džungli. Dávám Ti ještě jeden dva filmy a jestli se v nich nepokusíš dát se trochu dohromady, končím s Tebou. Jako Tvůj fanda (ještě pořád nechci napsat: bývalý) to bude těžké, ale nedá se jinak. Tohle fakt nemám zapotřebí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno