Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Trendová zombie jízda, kde se zombie opět množí infikací neznámým virem a kousnutím rozšiřují své početné zástupy. Infikovaní jedinci se ve snímku prezentují jako nakažení, se kterými vedou válku o přežití kromě hrstky přeživších lidí také poloprofesionální komanda lovců a americká armáda. Jedno takové komando vede lovec Tao (Steven Seagal), který s nakaženými účtuje pomocí brokovnice a katany a dokonce přidá i špetku svého bojového umění (na svůj věk ještě pořád umí). Převážná část příběhu se odehrává v nemocničním centru, ve kterém se ukrývají zbytky nenakažených a kam to také přichází "vyčistit" komando lovců. Společně poté musí centrum opustit kvůli dodělávajícímu generátoru elektrického proudu a hrozbě plošné sterilizace americkou armádou. Co ovšem naše hrdiny překvapí, je neočekávaná mutace infikovaných. Film obsahuje velice slušné gore, lehce nastíněnou postapokalyptickou atmosféru a řadu příjemných akčních scén. Bohužel brzy se dostaví nuda protože pobíhání po nemocničním komplexu začne být zdlouhavé. Výsledný dojem je koukatelné hororově akční béčko. Jedna hvězdu dávám za gore, druhou za příběh a třetí za mutaci infikovaných, která by si určitě zasloužila daleko více prostoru, takže u mě za tři hvězdy. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, věděl jsem, že Steven hraje poslední dobou v céčkovejch štěcích, ale že bude hrát i v nějaký komedii s mimozemšťanama (rozuměj virus z vesmíru, který promění lidi v zombies) mě ani ve snu nenapadlo. Ten film je mega píčovina a slovem mega skutečně vyjadřuji hodně nadprůměrně velkej shit. Filmu nechybí klasický klišé prvky (kousnutej přeživší, kterej dělá jako že nic a ostatní to vědí a dělaj to samý a pak jsou hrozně překvapený, když se promění nebo pervert, co krmí příšery a příšery mu nic nedělaj atd). Nakonec mi ale přišlo, ale vždycky se Stevenem přišel pocit bezpečí, protože on je nedotknutelnej a rychlostí blesku naporcuje i prase :D A nakonec už není potřeba ani nějaký souvislejší záběr, stačí nasekat půlvteřinky, jak Steven dělá mačetou jednou tak, podruhý zase jinak, a pak to slepit dohromady. Vypadá to strašně komicky, ale asi to nebyl účel. Jediný dobrý byly scénky se Seagalovým SS komandem, protože ty jeho lovkyně byly solidní kundičky (přestože nůž při zabíjení "inteligentní" holčičky upírky držela ta jedna snad jak mentál). Krvežíznivý nestvůry a mutanti by nakonec měli prohánět po nocích hlavně toho, kdo ten film natočil a toho, kdo to napsal. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Na tento film sem se díval jen kvůli Seagalovi který se ve filmu oběví pokaždé tak asi na 10-20 vteřin a pak 5-8 minut nic a pak zase na 10-20 vteřín a na 5-8 min nic. O efektivnější a hlavně ruční akci se stará The Rockův bráška. V celém filmu se sice furt něco děje ale všechno je nezáživné. Logické chyby se našli např: Žádné cedulky EXIT podle kterých by nemuseli hlavní hrdinové bloudit. Když to zhrnu byla to velká nuda tak za Stevna, george efekty dávám jednu jinak nic. ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal sa po ekologických kampaniach dal na niečo iné. Podľa jeho názoru totiž ľudia konzumujú veľké, priam obrovské množstvo liekov na spanie, ktoré je časom určite časom zdravotne škodlivé. Steven sa preto rozhodol rozbehnúť kampaň na zdravý spánok prostredníctvom svojich filmov. Evidentným nositeľom tejto myšlienky je aj AtD, keďže na diváka účinkuje lepšie ako balenie akýchkoľvek sedatív. Osobne som pri tomto filme zaspal tri krát, za čo Stevenovi úprimné ďakujem. 10% ()

Antimana 

všechny recenze uživatele

Priemerný súčasný zombie horor s veľmi stupídnymi dialógmi. Úsmevné je obsadenie balvana Stevena Segala do roly lovca, ktorý by v skutočnosti so svojou obratnosťou neprežil ani prvých 5 minút. Nechápem hodnotenia ľudí,ktorí dávajú odpad podľa hodnotenia na pravo, aby tým neutrpela ich predstava o vlastnej intelektuálnosti. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)
  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)

Reklama

Reklama