Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, co to bude, Seagal v hororu, no byl jsem celkem zvědavej. Jeho filmy jsem jsem v poslední době celkem v pohodě přežíval a občas se na to i dalo dívat. Ale tenhle horor byl fakt HOROR. Steven se občas zjevil, někoho rozsekal na hadry, pak odešel, aby za chvíli zase přišel a tak stále dokola. Kdo vyloženě neujíždí na céčkových akčních hororech, ať se tomu raději vyhne. Vzhledem k tomu, že Mistra nechci urazit, dávám alespoň jednu hvězdu. Jo a jak Steven ve filmu řekl, jdu meditovat. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který po 5 minutách začne nudit, ale občasnými scénkami se Stevenem Seagalem a jeho bojovými schopnostmi není tento film až zas tak špatný.Crudo si vzal příliš velké sousto, totální režizérský nováček se rozhodl natočil něco jako Resident Evil bez děje, myšlenky a vůbec nějaké pointy.Herci jsou taktéž nováčči ze kterých to úplně čiší.Kdyby film režíroval Gulermo Del Torro a hráli by tam jiní herci byl by to přinejmenším tak dobrý film jako Blade. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Levný xichty, ten Seagalův nejlevnější, stále dokola se opakující záběry, zabrušování zubů jako v Carpenterových Duchách Marsu, málo peněz, otřesný scénář. Tak tohle všechno jsou atributy pro jeden shuriken, kterej mi ulít z ruky a zasek se někomu do hlavy. Leželo mi to doma půl roku a celou tu dobu jsem na to sbíral odvahu si to pustit. Očividně nemělo cenu čekat. Filmy totiž rozhodně nezrajou jako víno, akorát u tohoto jsem musel polknout flašku ryzlinku, aby se dal vydržet. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Náš milý Stevene, proč nám toto děláš? Netvrdím, že je to tvůj nejhorší film, dokonce ti to s tím mečem sekne a dokážeš i nakaženým lidem pěkně nakopat prdel. Ale co ten výběr tématu? Proč jako tvůj fanoušek musím sledovat drsný, místy až nechutný horor? Kdo je na to zvědavý? Vždyť už teď máš fanoušků poskrovnu, většina to je těch, kteří tě měli rádi za tvých dobrých aikido časů. A teď nás ještě navíc omezuješ žánrem filmu. Copak jsme zvědaví z 90ti minut filmu sledovat 10 minut záběrů na nemocnici plnou nakažených lidí, 15 minut krvavé jatka páchané těmito lidmi, 15 minut vojenských keců o připravovaném leteckém útoku, dalších 30 minut trávit ve společnosti obyčejných hrdinů, kteří neumějí bojovat ani střílet a jen utíkají a pouze 20 minut být s tebou a sledovat tě, jak umíš rozmašírovat krvežíznivé parchanty? Na tohle opravdu zvědaví nejsme. Navíc v tvé skupině je jediný slušný bojovník, ostatní krasotinky neumí vůbec nic a taky tak dopadnou. Podobnou tématiku jsi nám již jednou nabídl - také v Síle úderu jsi bojoval s nadlidsky silnými nadrogovanými jedinci a víš moc dobře, jak trapné to bylo. Tady tě nad totální propastí a odpadu drží snad jen to, že když už se opravdu kamera odhodlá tě zabrat, přeci jen jsi cool a vypadáš, že stále bys měl na nějakou tu pořádnou akci sílu. Ale jak dlouho ti to vydrží? Síly i filmový čas ubíhají rychle a už nejsi žádný mladík. Tak se dej prosím trochu dohromady a ujasni si, že tvou doménou vždy byly akční filmy, zlámané ruce, střelba a slušné hlášky. Na nějaký seriál o právníkovi či co to chystáš se s prominutím vys... a ukaž nám v Ruslanovi, že na to stále máš. Mohlo by se totiž stát, že až se někoho tam nahoře po své smrti zeptáš: "Jsem v nebi?", někdo z tvých fanoušků ti slovy Franka "Kurýra 3" Martina odpoví: "Ve skutečnosti seš v pořádných sračkách!" Hudba: Philip White. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sa nam Seagalosaurus Rex rozhodol, ze si natoci svojho vlastneho Bladea a mne sa chce z toho blejt. Najväcsim podfuckom je, ze tu Seagal hra tak maximalne 30 minut. Väcsinu casu sledujeme bandu kokotov, ktory sa poflakuju po opustenej nemocnici a spravaju sa ako kokoti. Seagal sa raz za cas objavi, parkrat svihne mecom v spomalenom zabere, ktory je napriek tomu uplne neprehladne zostrihany a na zemi ostane lezat par bezdomovcov nalicenych ako zombie alebo upiri? Proste maju penu u huby a chcu vsetkych zozrat vratane Seagala. Cele to nedava ziadny zmysel. Akcia je neprehladna. Akurat tam je kopa krvi a sem tam nejaka ta nechutnost. Vysledkom je odpad, ktory sa bez pretacania neda dopozerat. Jediny, kto si zasluzi obdiv je Jiri Stepnicka. Kvalitny a renomovany herec a napriek tomu ma stale guraz na to, aby nadaboval taketo megasracky s vaznym tonom v hlase. 0/10. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)
  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)

Reklama

Reklama