Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (168)

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série, jakkoli je tady zavrhována, pro mne byla výborná, ale podivné rozhodnutí o natočení filmu na závěr se zdá být nesmyslným, popravdě jen prachsprostým, výdělečným manévrem. Ale sakra, Prison Break byl jedním z mých prvních seriálů, když už se ze mě stal serioznější divák, a já si ho ihned zamiloval. Možná proto nevidím žádné poklesy, chyby, protože je vidět nechci a jakékoli zakolísání vždy prominu. Tohle zakončení tedy už zcela může postrádat reálnost, střízlivost a naopak přibrat kyselost a přílišnou romantičnost, jen ne v mých očích. A happyend, čtu tady? Jak pro koho. 90%. ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem si cetl ze Final Break by mel objasnit, co se stalo za ty 4 roky, ktere jsme v posledni epizode nevideli, tak trochu jsem doufal, ze se dozvime cokoliv jen ne o dalsim uteku z vezeni :)) Tenhle serial po posledni epizode urcite vysvetlovak nepotreboval. Na mne zaverecny dil docela zapusobil, libil se mi a zakonceni mi pripadalo fajn tak, jak bylo. Nicmene stalo se, nekdo Final Brak natocit potreboval a nastesti to nedopadlo tak spatne. Hodnotim o neco hur nez serial, protoze si proste myslim, ze tohohle dvojdilu nebylo treba. ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Final Break lepší než jsme čekali, ale přece jen s nádechem něčeho zbytečného. Závěr nemá v sobě zmatky a neuvěřitelné zvrat(k)y jako konec čtvrté série, ale přecejen cítíme, že už to není ono. Nostalgické vzpomínky dají zapomenout na ty nesmysly, jímž jsme byli v závěrečných epizodách vystaveni. Konec dobrý všechno dobré. Jen si tak říkám, to Scofield taky nemohl napoprvé utéci již během prvního dílu? :-) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Final Breakom sa skončila jedna éra, éra seriálu, ktorý mal nakročené ku kultovosti ale neschopnosťou skončiť v pravý čas sa o ňu pripravil a očakávané zrušenie po 4 rokoch bolo pre neho skôr vykúpením. Hlasy producentov, že radi skončia v najlepšom, už azda nebral vážne takmer nik. Final Break je v podstate zbytočným a vykonštruovaným dovetkom, bez ktorého by sa seriál zaobišiel ale aj napriek halde logických chýb a nezmyslov mu nemožno uprieť po dlhšej dobe konečne svižné tempo a občas veľmi príjemné závany nostalgie, pričom pochváliť možno aj samotné uzavretie príbehu. Najviac určite poteší skalných fanúšikov, ktorým stačí vidieť starú zostavu v úlohách, ktoré im najviac sedia, zvyšok prahnúci po skutočnej kvalite si radšej pustí takmer bezchybné začiatky. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama