Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (168)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z toho co robilo Prison Break kvalitnym serialom zostalo len obsadenie (naschval nehovorim herecke kvality, pretoze tie az na par vynimiek hercom veru chybali aj v seriali) a minulost nasich hrdinov, na ktoru by bolo po poslednej casti 4 serie najlepsie zabudnut. The Final Break je priserny zlepenec snaziaci sa este vycicat co to zo studne, ktora sa uz davnejsie vysusila a na vysledku to poriadne vidiet...samostatnu pol* davam z nostalgickeho hladiska, pretoze Prison Break som sledoval velmi rad...1,5/5* ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Po dalším shlédnutí musím opět nechat na 5* :) už jen z úcty k perfektnímu seriálu, skvělému zakončení a krásným scénám. Naprosto dokonale promyšlené, udělané až do konečné scénky. Některé okamžiky krásně dojemné (videozáznam na lodi, útěk, pomoc od Gradchen, a mnoho dalšího..)Útěk provedený opět napínavě..Jsem velmi spokojená. Michael a Sara opět nezklamali. ()

Reklama

JayZak 

všechny recenze uživatele

Obstojný dovětek k seriálu, kde se využilo nápadu ženského vězení(původně zamýšleného jako spin-off Cherry Hill). Na rychlosti, v jaké se všechno vyvíjí, jde poznat, že normálně by si vystačili i na celou sérii. Zvrat za zvratem nás tak udrží v pozoru, ale v duchu slabé 4. série to už zkrátka není ono. Ostudu si Final Breakem ale neudělali, na konci si určitě leckdo pobrečí :). ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jsem si ani nevšiml, že je to tu rozdělený, tak si dovolím ještě okomentovat tento finální díl. Vlastně, tady není moc co komentovat. Super a maximální doporučení. Pro mě je Prison Break první seriál, na kterým jsem byl opravdu závislý a zažíval jsem každý díl seriálovou extázi, tak mě musíte brát s nadhledem :-)))) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Už dávno tento seriál ztratil své kouzlo, tohle už byla jen nastavovaná kaše pro nějaký ucelený závěr. V podstatě to byl jen takový direct-to-dvd film, u kterého jsme se už nemuseli seznamovat s osazenstvem. Velmi průměrné a dialogy velmi ztrácí. Plno zkratek a nedořeností, ale co alespoň je už od toho pokoj. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama