Reklama

Reklama

Milionářská bydlení

(seriál)
  • Velká Británie Superhomes
Velká Británie, 2004, 6x56 min

Režie:

Louise Wardle

Kamera:

Pete Hayns

Obsahy(1)

Britská televize BBC před časem vyrobila dokumentární cyklus, zkoumající bydlení mimořádně mohovitých vrstev v různých zemích světa. Nejde totiž jen o množství peněz, které jsou tito lidé ochotni do svého bydlení vložit: zajímavé je i pozadí života těchto lidí. Souvisí s tím úroveň jejich vzdělání, způsob, jakým k penězům přišli, prostředí, v němž se pohybují, kulturní úroveň jejich země i tradice, z nichž lze čerpat. První díl tohoto cyklu má opravdu co ukazovat: podivuhodné prostředí ruského kapitalismu je živnou půdou pro nevídané projevy životního stylu překotně zbohatlých podnikatelů. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

No ale zase ty sruby v Americe, něco z toho by se skutečně dalo použít. Tedy bez těch vycpaných zvířat, losích parohů a podobně. Ty mě oslovily víc.

AnimeFan

AnimeFan (hodnocení, recenze)

To je neuvěřitelný za co je schopná ta ruská špína vyhodit nakradený peníze!

HappyBunny

HappyBunny (hodnocení, recenze)

moskva = vrchol nevkusu :P celou dobu jsem zírala s otevřenou pusou, opravdu nemám slov :D (třešnička na dortu - fresky s podobiznama polonahé rodinky nejbohatšího Rusa v jeho víkendovém sídle ve stylu barokních andělíčků a antických Bohů, ble)

Reklama

Reklama