Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Bylo těžký si najít mezi nesympatickými policajty a zloději někoho, komu fandit. Pustil jsem si to kvůli akci, té bylo dost a Zoë, která hrála druhé housle. Je to typ vykrádačky, kde je víc skupin zlodějů a poldové. # Kdy už se černoši konečně naučí anglicky?! # příběh 6 | hudba 8 | humor 0 | akce 7 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Naleštěně metroušská verze HEAT, ITALIAN JOB (dokonce scéna přepadení je okatě okopčená) a dalších podobných. Paul Walker jako tradičně poslední dobou spíš v pozadí. V popředí naopak (na můj vkus) trošku moc namachrovanejch neartikulujících nigga-gangsta frajerů (včetně toho, co údajně mlátil "chudinku" Rihannu), ale jinak co chtít víc? Snad jen tu vyfetovanou digitální kameru ala Michael Mann si mohli odpustit. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Nablískaná heistovka, která ovšem poměrně dost kopíruje a používá osvědčené postupy svých předchůdců. Tudíž - výborný snímek na odreágování - Luessenhopovi to funguje poměrně dobře, ovšem na druhou stranu, žádná velká pecka, která by nějak vyčnívala, a to ani v žánru, to není. Pohodové tři hvězdy. We're takers, gents. That's what we do for a living. We take. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hodně dělané na image, někdy to až vypadalo jako videoklip "sladký život lupiče", navíc většinou máte pocit, že tohle už jste někde viděli, ale proč se nepodívat znova, když je to solidně natočený a ani konec není uplně trapné klišé. Prostě se mi to líbilo a poprvé se mi líbil i Hayden, ten kluk snad mládne, narozdíl od Walkera, který stárné čím dál rychleji a hrat porad neumi. No a Matt byl výbornej. A tech 10 % na charitu me fakt pobavilo :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V hlavných úlohách napínavého akčného thrilleru hrajú Matt Dillon, Paul Walker, Idris Elba, či Hayden Christensen. Film mal spád a akciu a nezabudol ani na "dilemu" policajta, čo si môže vziať jednoducho prachy, keď sa ocitol v ťažký životnej situácii. Prepustená manželka, choré dieťa, hypotéka. Vyšetrovanie vnútorného oddelenia versus, ako sa k tomu postaví jeho parťák. Snímka tak svojim tempom a akciou dokáže prinútiť neodtrhnúť oči od celého diania a vychutnávať si každučkú sekundu skvelého akčného adrenalínového divadla. Za zmienku tiež stojí, že sa po celej stopáži objavujú odkazy na veľmi známe staršie zábery rôznych žánrov. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)
  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama