Reklama

Reklama

Připravte se na pořádný tanec! Stěhování z Bostonu do provinčního maloměsta znamená pro středoškoláka Rena MacCormacka (Kenny Wormald) obrovský kulturní šok. Po tragické nehodě tu totiž zdejší reverend Shaw Moore (Dennis Quaid) dosáhl zákazu hudebních a tanečních akcí. Pro Rena, který se zamiluje do reverendovy nezkrotné dcery (Julianne Hough), je to výzva. Díky němu nakonec strnulé město znovu ožívá. Diváci i kritika jsou zajedno: „Budete mít chuť vstát a dát se do tance! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (143)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem čekala hodně, protože jsem z toho filmu neuvěřitelně zklamaná, první polovina mě vůbec nebavila, potom se to trochu vylepšilo, takže se na to dívat dalo, i když jsem vrtěla hlavou nad nesmyslností těch zákonů, teenageři si vždycky najdou něco, a tenhle zákon je vážně ochránit nemůže. A co hůř na taneční film, neskutečně málo tance. + nesympatický hlavní hrdina. 2* ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Pre drvivú väčšinu bude Footloose podpriemerným maximálne priemerným filmom. Hlavne kvôli tomu, že je to ramake, že je plný klišé, že dej sa odohráva na strednej škole kde sú samí teenageri a kto vie kvôli čomu ešte, ale pokiaľ je vám to všetko u prdele, ste nenáročný a máte radi tanec, hudbu a zábavu, tak sa vám film bude páčiť rovnako ako mne. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Ronny Brewer, Dean Pitchford / Predloha: Dean Pitchford (Charaktery) | Hudba: Deborah Lurie, Blake Shelton | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Spyglass Entertainment, MTV Films, Dylan Sellers, Zadan/Meron Weston Pictures | Rozpočet: 24 miliónov $ | Tržby: 62,701,289 $ || Nebyť klišoidnosti poslednej tretiny, tak je to najzábavnejší tanečný film za posledné roky. Avšak faktor tanca, ktorý by mal byť u tejto žánrovky primárnou zložkou, je kvalitatíne na míľe ďaleko od Step Up Revolution, ktorý bol vyváženejší jak umelecky, tak remeselne. I tak dobrá zábava na jedno videnie. Choreografie nasratého mladíka v podaní Kennyho Wormalda v sklade je ale jednou z najzaujímavejších. 70% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zbytečný a dosti nudný remake, který se svým příběhem měl ale radši zůstat v 80. letech, stejně jako hlavní představitel hrající si na Travoltu. Příběh o prdelákově, ve kterým se nesmí tancovat a zpívat už dneska asi moc lidí žrát nebude. Zvláště, když je tady toho tance minimum a postavy jsou naprosto nesympatické. Dennis Quaid už by se měl naučit vybírat role a Andie MacDowell jsem tu málem nepoznal. Ale aspoň, že ty songy jsou celkem fajn. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná záležitost. Neviděl jsem původní film z osmdesátých let, ale myslím si, že tento snímek mu určitě bude slušně konkurovat. Fajn atmosféra s netradičním a hezkým příběhem. Spousta mladých ohebných herců + Dennis Quaid. Výborný a chytlavý soundtrack. Žádné veledílo to není, ale ta skupina, pro kterou je film určen si pošmákne. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (19)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2011 v Austrálii. (Varan)

Související novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (více)

Reklama

Reklama