Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Ten samý formát, jen jiná televize a trochu upravený název. Myslím, že v rámci dané doby stále kvalitní. Po odchodu Miroslava Šimka se sice do Zuzany Bubílkové velká část veřejnost strefovala, ale podle mě neprávem, protože satira to byla stále kvalitní - jen to nebyla schopna prodat tak jako Šimek. ()

intheend 

všechny recenze uživatele

Když to vysílali byl jsem ještě dítě, takže jsem to pochopitelně nesledoval. Genialita dvojice Šimek a Bubílková a nekonečná debilita českých politiků funguje i po téměř dvaceti letech. Jedna hvězda dolů za zbytečný hudební vložky, jinak neuvěřitelně trefná a vtipná záležitost. Obrovská škoda, že v dnešní době se nic takovýho nevysílá, protože materiálu by bylo víc než dost. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Začal jsem si to na noc pouštět na Youtube a jsem překvapený vtipností toho pořadu, který jsem kdysi sledoval jen náhodně a po přechodu na Novu ještě méně. Je takřka neuvěřitelné, že Politické harašení doslova překypuje skvělými fóry, krásnou prací s ironií, hyperbolou a černým humorem a každou chvíli zazní nějaká odzbrojující hláška. A k tomu nezaměnitelná učitelská dikce pana Šimka. Ve své době velmi nedoceněný pořad, který v dnešní době chybí. Smutné je, že se politika za tu dobu, co se pořad nevysílá, dostala do stavu ještě horšího a je otázkou, zda by vůbec ještě bylo na místě se jí smát. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý, vypelichaný, račkujúci Miloslav Šimek by mi nijak zvlášť nevadil. Ten bol celkom v pohode. No jeho šeredná kolegyňa Zuza Bubílková bola na mňa moc. Túto odpornú karikatúru ženy s nepríjemne škrekľavým hlasom som nemohol vystáť. Keď začala zo seba sypať trapné hlášky v skomolenej čecho-slovenčine, tak sa mi vo vačku nožík otváral. Neznášal som to jej hlúpe hihňanie a nechutné grimasy. Všetko to kazila. Jednu hviezdičku tejto relácii dávam len preto, lebo politickú satiru považujem za dôležitú súčasť humoru v demokratickej spoločnosti. * ()

hororwatch 

všechny recenze uživatele

S odstupem času si myslim, že situace u nás je tak ubohá, když si politici dovolí vysmívat se v záznamech ve sněmovně svými proslovy a chcát občanům do ksichtu, že už nám nezbývá nic jiného, než si z toho dělat srandu. Dokud měl ještě Šimek dech, byla to bomba. Občas mě už fakt bolelo břicho. Bubílková sama o sobě stojí za ho**o, je uječená a neumí ani zabarvit hlas tak, aby si z toho vybavil člověk tu momentku a zasmál se. Bez Šimka ani ránu. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama