Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad vysílaný TV NOVA. Reportáže odhalují podstatu politických a finančních kauz. Reportéři pořadu pomohli k odhalení několika z nich, například "Kinský" a "Berdychův gang". Moderují Radek John a Josef Klíma. (duklak2)

Recenze (86)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

V začátcích pořadu jsem to nesledoval, měl jsem tehdy ještě jiné zájmy, z toho, co pamatuju z pozdější doby, tak je to jen další bulvární pořad s jasným cílem šokovat, zkrátka co čekat od "vícenatéencz" TV. Odpad nedám jen proto, že zřejmě reportéři pořadu (hlavně Kroupa) opravdu přispěli k odhalení pár skutečných zločinů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času velmi kvalitní publicistický pořad, který nás očima Josefa Klímy a Radka Johna provedl nejednou zajímavou kauzou. Něž jim to vlezlo do hlavy, byla to super dvojka, která měla přehled, nebáli se strkat „rypáky“ tam, kde ostatní jo – ovšem postupem času to začalo mezi nimi skřípat a pak se celý tento solidní projekt rozpadl. Jakmile Radek vlezl do politiky, nemohl jsem ho ani cítit a Pepa se taky následně nepěkně vybarvil… ()

Reklama

Fony 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplný pořad. Na jednu stranu se jim občas povede trefit hřebík na hlavičku a odhalit tak velké kauzy. Na stranu druhou některé reportáže balancují na hranici komičnosti, trapnosti a mystifikace, snad jakoby si autoři opravdu dělali z lidí legraci. Za reportáž o lovu upíru na metalovém koncertě přidávám jednu hvězdu navíc ;-) ()

xladojx 

všechny recenze uživatele

Zprvu parádní publicistický pořad, který jsem často sledoval. Když jsem ovšem v rámci svého povolání zjistil, jak moc jsou ty jejich reportáže (jen mohu doufam, že ne všechny) zaujaté a obalené nesmysly pro oko diváka, nakopal bych všechny v čele s pány Johnem a Klímou do... (každý nechť si doplní své nejbolestivější místo na těle :-) ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Těžko se tenhle pořad hodnotí. Určitě nejhorší je Radek John, který senzachtivě snášel kdejakou špínu na politiky, udělal si díky tomuto pořadu obrovskou reklamu a pak se stal stejným hajz**m jako oni. Určitě však díly Stanislava Motla, byli hodně zajímavý a řekl bych, že když se osamostatnil, tak se mu nepodařilo navázat ve svých reportážích - zajímavostí tématu stejných kvalit. Takže hodnotím sice zlatou střední cestou, ale jak jsem napsal výše, čistě jenom z důvodu Motlových příspěvků. ()

Galerie (4)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama