Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

zipacna 

všechny recenze uživatele

Já opravdu přísahám, že už jsem se od srdce tak dlouho nenasmál, jako při scéně, kdy mladá černoška vylétla z okna autobusu. Musel jsem film pozastavit a jít na vzduch, a i teď, když to píšu to ve mě smíchy trochu skáče. Jinak film byl podle mě obyč průměr, kde se oběvilo několik dalších dobrých vtipů, a několik vážně nechutných scének. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Sice je to typická teen komedie jako X dalších a tohle už jsme opravdu všichni mnohokrát viděli, ale nač kvůli tomu šetřit hodnocením, když je to zábavné a vtipné ? Né vždy jsou teen komedie zdařilé, samozřejmně, že pár trapností ve filmu padlo, ale já se vážně bavil, pokud chcete oddychovku u které vypnete, tohle je celkem dobrá volba, alespoň pro mě.. ()

Reklama

Esinti 

všechny recenze uživatele

Byl jsem skeptický vzhledem k hodnocení tady. No ale na konec jsem si to stáhl. A zjistil jsem, že to tady místní znalci poplivali opět jenom proto, že to je bláznivá komedie. Jako určitě si to nezaslouží top hodnocení, ale alespoň těch 70 si to zaslouží. Drží se to klasického žánru. Bláznivé komedie/Road movie. Je to nechutný, praštěný, ale člověk se u toho zasměje a občas to nějaké odlehčení chce. ()

candy_daze odpad!

všechny recenze uživatele

Nejnižší, nejtrapnější hromada sr*ček, kterou jsem za poslední dobu viděla. Vážně málokterý film mě dokázal takhle znechutit. Když to vezmu kolem a kolem bez mých citových výlevů, je to podprůměrný film a špatná komedie, která je navíc dementně zahraná. Tomu, kdo napsal scénář mám sto chutí udělat strašlivý, ale opravdu strašlivý věci. Ještě horší možná kamarádovi, kterýžmi tohle vrcholné dílo americké kinematografie podstrčil. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale tento žánr je buď zcela vytěžen, nebo se mu nápadití jedinci oklikou vyhýbají. Zápletka ještě ujde, ale když se 40 minut nezasměju, tak nesmí jít o komedii - podle mne. Jednu hvězdu dávám za to, že je to únosně krátké a kromě posrávání, se to nedostane přes hranici snesitelnosti. Po 4 letech se proberete z komatu, kámoš je magor a vy chcete vidět svojí holku, zní to srandovně, ale sranda to není... 15% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama