Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

SeBig 

všechny recenze uživatele

No nebyla to tak špatná komedie i pár scén který měli bejt směšný tak se mi to špíše znechutilo než abych se smál nebo když ta holka vypadla z toho auta tak to bylo docela taky přísný..ale jako jinak je to fajn komedie a zdá se mi to nebo si ten jeden herec hraje na Jima Carreyho jestli jo nějak mu to nejde.. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, jejiž děj překypuje srandovními situacemi a skvělými hláškami, což zapříčinilo fakt, že jsem se dobře pobavil a pořádně zasmál. Film je zárověň dost svižný, takže nuda tady rozhodně nehrozí. A ta scéna, co příjde po hlášce: "Horsedicku, ukaž péro!" je naprosto k popukání. Jediné co mi vadilo, a vadí mi to vždy, byla přítomnost různých fekalit. ()

Reklama

candy_daze odpad!

všechny recenze uživatele

Nejnižší, nejtrapnější hromada sr*ček, kterou jsem za poslední dobu viděla. Vážně málokterý film mě dokázal takhle znechutit. Když to vezmu kolem a kolem bez mých citových výlevů, je to podprůměrný film a špatná komedie, která je navíc dementně zahraná. Tomu, kdo napsal scénář mám sto chutí udělat strašlivý, ale opravdu strašlivý věci. Ještě horší možná kamarádovi, kterýžmi tohle vrcholné dílo americké kinematografie podstrčil. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem komedii a tahle mi vyskočila mezi prvníma. Neotálel jsem a dal se do sledování. Začátek Vás hezky dostane do nenáročného děje, kdy jeden z hlavních představitelů se probudí po čtyřech letech z kómatu a vydá se hledat svou lásku, kterou ztratil. Tak začíná road movie za ženskejma a přitom ukáže spoustu vtípků, od těch dobrých, až po ty opravdu fekální a hnusné. Dost dobře chápu, že tenhle humor není pro každého, ale mě ta hodinka a půl docela příjemně utekla a nenudil jsem se tak. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Houšť a větší kapky. Tato komedie se rozhodla vzít nejprofláklejší aspekty teenagerovské výplachovky a dotlačit je do krajností. Hlavní hrdina je naivnější a přiblblejší, jeho kámoš ještě větší svině než obvykle, nebezpečné scény jsou brutálnější, absurdní scény neuvěřitelnější, holky mají větší kozy a pokud jde o míru nechutností...sedl jsem si k tomu s pizzou a málem jsem ji nedojedl. // 30% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama