Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

cubajz 

všechny recenze uživatele

sice se moc dlouho čeká na akci a výbuchy jsou opravdu tak mizerné jak se tu píše, ale dá se to zkousnout a nuda to rozhodně není - hereckému obsazení u mě kralují Vinnie Jones a Tommy Flanagan, jejich zabijáci jsou opravdu největší stylaři, jen škoda že mají tak málo prostoru a že celý film působí tak trochu amatérsky, protože pár bezva nápadů a i partička bezva charakterů tu je. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

2*.... jedna za sexi vrazedkynu v podobe herecky Marthy Higaredy - nom nom nom a druha za uplny koniec... na Vinnieho Jamesa som sa tesil, no nedostal tu prave vela priestoru a ani toho vela nezahral bohuzial... s predchadzajucim filmom to nema spolocne nic, v tomto pripade mozem povedat ze bohuzial - jednotka bola sice blbost, ale stale ovela lepsie ako toto... 3/10 ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sice horší pokračování hvězdně obsazené a lépe zafinancované jedničky, ale na druhou stranu celkem podařené akční béčko s několika vydařenými momenty a charaktery, které je mnohem zábavnější (pokud vypnete mozek), než by se odsud mohlo zdát. Jen ten konec je až moc překombinovanej (čti zpackanej), ale to už k těmhle filmům tak nějak patří. Každopádně to těch 90 minut slušně odsýpá. Nejolíbenější postava - vražedkyně se smrtícími polibky. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Také zlé to zase rozhodne nebolo ( viď. hodnotenia ), akurát oproti jednotke zaúradoval oveľa nižší rozpočet čo malo za následok absenciu hviezdneho obsadenia a samozrejme kvalita tým utrpela taktiež....ale ako som zmienil vôbec nie až tak zlé...avšak oproti jednotke sa to takmer nikam neposunulo iba kopírovalo určitú schému pôvodného snímku - čo mi osobne dosť vadilo. **/*** ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Doufám, že se mi zdál jen ošklivý sen, protože pokud ne, budu pěkně dlouho smrdět hovna, do kterého jsem šlápnul. Pravda je, že jsem se mu umyslně nevyhnul, protože když je viděl, že mohu spatřit Toma Berengera a Vinnieho Jonese před jednou kamerou, tak jsem se těšil že to kluci pořádně rozpálí a i přes otřesnný scénář zachrání, co se dá. Bohužel, i ten stupidní scénář je lapil pod svojí moc a oni se jen marně snaží vyhrabat alespon někam k 50%. Nelze prostě hodnotit "předělanou" jedničku, která mi lehce dlouhé sobotní odpoledne zkrátila. Zatímco 2, ta mi 88 minut života ubrala. V kategorii odpadových sraček, je tento blivajz na hranici koukatelnosti, takže nebudu bestie jako byl Pesce a alespon tu 1 tam hodím. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama