Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film, kde vztah diváka ke všemu, co bude následovat, dokonale definuje úvodní scéna s rapujícíma holubama, kdy se navíc během letu jeden vykálí druhýmu do ksichtu. Pobavilo vás to? Pak máte slušnou šanci, že si tenhle kastrát původních skečů dokážete užít. I s velkou dávkou pochopení "na cílovku" je mi ale osobně z výsledku hodně smutno. Většinu soubojových gagů Story vykrádá ze starých kraťasů, ty nové staví na moderních vychytávkách (dron, skateboard na ovládání) a nenachází v tom žádné nápady. Nastavení světa nejasné a jakkoli je interakce mezi animovanými a lidskými postavičkami technicky ok, ta stylizace prostě nepůsobí úplně přesvědčivě (tři dekády starý králík Roger to zvládl o poznání lépe). Chloë tu tak trochu hraje Michaela J. Foxe z Poslíčka, ale s o dvě třídy horším scénářem. Snad jen Michael Peña z toho všeho vychází docela se ctí. Zbytek je těžká bída. Že Toma dabuje černoch tomu neplánovaně dodává roztomile-sociální korunu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se to tady trochu vymklo kontrole. Považuji se za ochránkyni zvířat, toužím po vymýcení jakéhokoliv rasismu z povrchu zemského, a taky po rovnoprávnosti mužů a žen ve všech koutech světa, ale není trochu extrém, hledat zneužívání zvířat v po desetiletí populárním laškování Toma a Jerryho? Vždyť přesně to mě na tom jako malou bavilo. A sama se sebou jsem velkou část dětství vedla debatu nad tím, kdo je větší darebák a komu víc fandím. Já bych ty děti tolik nepodceňovala. Nikdo a nic na světě není jenom dobrý nebo zlý a podsouvat (nejen) dětem to věčný dělení na dobro a zlo může být ve výsledku spíše ke škodě. A když se budeme bavit o násilí konaném na KRESLENÝCH postavičkách, nedalo by se to pak říct víceméně o každé kreslené pohádce? A nebo, měly by se vůbec točit pohádky? Klidně mě poučte, argumentujte mi, ale když čtu ty komentáře, mám pocit, že jsem se snad zbláznila. 4*, protože jsem byla po dlouhých měsících konečně zase v kině, a už jen z toho jsem div neskákala radostí. A protože miluju Toma a Jerryho. A protože se mi líbilo skloubení hraného filmu s kreslenými postavičkami. A taky to bylo docela vtipný. ()

Reklama

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ani neviem, či sa toto dá naozaj ohodnotiť. Zamyslíme sa nad jedným, a to, či je tento film úcta k tak známemu a úspešnému seriálu, alebo je to výsmech? Snáď najväčšia americká čubka oblieka kostým (začnem nadávat, pre užívateľov, ktorým sa to nepáči, prosím nečítať) obrovského New Yorkského hovna bez najmenšej úrovne, a gastronómia aj filmový priemysel sú v prdeli. Animácia? Rok 2021 bol práve pochovaný tak hlboko, až rybička v akváriu začala ukazovať "to správne" emodži. Do pozadia hrá hip-hop, či čo, a najhoršie je, že keby tam Tom a Jerry neboli, nič by sa nestalo. Dokonca by to možno malo väčší úspech. A pokiaľ to bolo smerované na deti, prosím, kurva, nepúšťajte im to. Na konci filmu mám pocit, že sa mi dostala do hlavy opica s gongami, moje IQ kleslo na jedno z prvých desiatich čísel a za chvíľu si šnupnem voskovku. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jsou jediný pozitivum tohoto filmu. Zbytek je totiž docela špatný. Pokud zrovna nehrají kreslené celebrity, tak je to docela nuda. Chloë to těžce přehrává a ostatní herci zase díky špatnému scénáři nemají co hrát. Klidně film mohl být o cca 20 minut kratší. Pomohl by určitě i dabing, protože tohle je přesně ten film, který to nutně potřebuje. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že asi takhle titulky co jsem k tomu našel jsou příšerné věty nedávají smysl k ženským postavám se zde mluví v mužském tvaru jednou udělaly z postavy Joy postavu Joy a jednou to přeložily jako radost v podstatě hrůza evidentně translator. Scénář to nemá v podstatě jakákoliv epizoda Toma a Jerryho natáhnutá do celovečeráku s tím, že se zde objevují i jiné animované postavy, které , ale nemají žádnou interakci s okolím natož tak s lidskými postavami. Chloe těžce přehrává a jediné scény kde je přirozená jsou ty kdy se obléká jako družička na svatbu a na konci což je zhruba 5 minut. Peňa zbytečný ten kromě prvního Ant Mana už v ničem kvalitním hrát nejspíše nebude a co mě nejvíce štvalo jsou rapující scény jelikož ten žánr nesnáším. Zbývá otázka co pochválit tak maximálně ty pávy tu bílou kočku a ty šaty co měla Chloe jako družička. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama