Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (80)

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Občas mi jejich reportáže připadaly k věci, investigativní a šokující. Momentálně jsem ale nucen dát hodnocení hodně dolů za jejich neobjektivnost, tohle se v podobných pořadech prostě nesmí dít !! To, že o sobě tvrdí, jak už léta informují bez příkras, se čím dál víc projevuje jako hovadina. Nijak jsem si tohoto pořadu nevšímal, ale jak se zde objevila reportáž k události, jíž jsem byl sám svědkem a byla natočena zcela jednostranně, a navíc nepravdivě, mě donutila ohodnotit tuhle bandu hodně nízko. Nevím, jestli je to příchodem Dvořáka coby nového ředitele čt, ale česká televize hodně upadá. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních vlaštovek nezávislé, seriózní a profesně kvalitní investigativní publicistiky na poli českých televizních stanic. Přesně takhle má vypadat činnost veřejnoprávního média. Skutečný ,,hlídací pes demokracie". Existence tohoto pořadu a působení Marka Wollnera a jeho týmu na obrazovce ČT je lakmusovým papírkem svobody slova v ČR... ()

Reklama

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Radek99 **** Jedna z posledních vlaštovek nezávislé, seriózní a profesně kvalitní investigativní publicistiky na poli českých televizních stanic. Přesně takhle má vypadat činnost veřejnoprávního média. Skutečný ,,hlídací pes demokracie". Existence tohoto pořadu a působení Marka Wollnera a jeho týmu na obrazovce ČT je lakmusovým papírkem svobody slova v ČR... /////////////////////jako ironie dobry :DDD je to presnej opak. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nástupce Na vlastní oči – tak trochu jinak a hlavně „měkčeji“…Ale pořád jde o slušný pořad, který nám poodhalil docela slušnou porci nejrůznějších kauz, o kterých často bulvár mlčel a i sami inkriminovaní se zapotili až u samé řiti. Jen smůla, že žijeme v tomhle bordelu, kde ty největší svině nikdo nepotrestá…jen se udělá tytyty… ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se podívá na nějaké kauzy, a pak vám řekne, jaký je ten správný názor. To pro případ, že byste snad podléhali nějakým klamným dojmům, že to snad s námi naši mocní nemyslí dobře... Pořadu neujde nikdo, kdo jakýmkoli způsobem narušuje důvěru v naše socialisticko multikulturní pořádky, ale na každého takového naštěstí dopadne pěst publicistiky naší státní televize. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama