Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (228)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si myslela, že to bude kýč jako bič a to mě právě od shlédnutí filmu dost zrazovalo, ale plakáty, které byly téměř všude vyvěšené mě zase lákaly. Vlastně bych těm plakátům a reklamnímu humbuku okolo měla poděkovat, že jsem se nakonec zlákat nechala a tuhle ujetou parodii viděla, protože dokonale předčila moje očekávání. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Další docela nudnej animák, kterej musel sáhnout do 100x ohranejch vod, aby to mělo děj, kterej někoho přilákal do kin. S Romeem a Julií to ale má pramálo společnýho, hlavně to, že na koncu nechcípnou, což není spoiler, když je to animák pro děcka, takže tam se ani smrt čekat nedá. No blbý ale je, že to ani moc vtipný není a chybí tomu ta pravá animovaná něco... ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Příběh samozřejmě na motivy Romea a Julie, akorát v trpasličí podobě.....no dobře, to by šlo, kdybych byl v této podobě něčím překvapen, kdybych se mohl něčemu od srdce zasmát, obdivovat animaci aj. Bohužel nic z toho se nestalo. To, že jsem se za celou dobu dvakrát zasmál, nedělá z filmu komedii. K tomu všemu vykradená hudba z Moulin Rouge. Takže mě sádroví trpaslíci ničím nepřekvapili a ani jsem to vlastně od nich nečekal. Film mám doma už delší dobu, ale právě pro očekávané fiasko jsem se na něj koukl až když opravdu nebylo po čem jiném sáhnout a právě na to se Gnomeo & Julie hodí nejvíc - na vyplnění času mezi nákupem a návštěvou zubaře nebo naopak :-D. Už mě celkem uráží to, jak scenáristi spatlají něco, co by neobstálo nikde jinde, ale protože z toho udělají animák, čekají, že to celou věc zachrání. Jsou horší animované filmy, jako např. Megamysl, ale i tak jde těžký podprůměr. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější zpracování slavné předlohy, s jakým jsem doposud měla tu čest. Naivně jsem doufala, že to na počest klasiky alespoň neslavně dopadne, což byl jediný důvod, proč jsem se vůbec dosápala ke konci. 3D: *** tomu na zábavnosti taky nijak zvlášť nepřidalo. Možná byla chyba, že jsem u animáků začínala s Tangled, protože ve srovnání s ním je většina ostatních animáků ve 3Dčku jen lehce mastná, málo slaná. A Gnomeo s Julčou se tomuhle podstandardu nevymykají. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke své "délce" překvapí především nízký poměr gagů. Ono je prostě nejvtipnější to, že je to Shakespeare v červeno-modrém, v měřítku jedna ku deseti, navíc ze sádry a zahradních potřeb. Jenže tohle haha si v duchu pronesete už u traileru, přinejhorším v první tříminutovce. Pak následuje dlouhá porce nepříliš zábavné animované rutiny. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama