Reklama

Reklama

Vrah ve mně

  • USA The Killer Inside Me (více)
Trailer

Kontroverzní kriminálka Vrah ve mně režiséra Michaela Winterbottoma, natočená na motivy knihy Jima Thompsona z 50. let, vypráví příběh dvojího života šerifova zástupce Lou Forda z malého texaského města. Charismatický, skromný mladík má temnou stránku – nenávist vůči ženám. Tak postupně odhalujeme, že se jedná o nebezpečného psychopatického sériového vraha. Ve filmu černějším než film noir se ukáže, že temné tajemství nemá pouze Lou... Podle režiséra jde o napínavý příběh, jenž vybízí k zamyšlení nad formami lidského násilí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Stylově natočený (tak trochu) noir film s parádníma psycho scénama (vraždama) a domixovaný černým humorem a pasující hudbou. Casey Affleck jakoby se do této role vážně hodil -> žral jsem mu to po celou dobu. Jenže...všechno je takové zbrklé, rychlém chvílema parodické a má to pár hluchých, nudných míst. Viděno na 45. MFF KV. 4,5/10 ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

nie nie nie... čo to preboha bolo? áno, Case Affleck sa na svoju rolu dokonale hodil, ale to bude tým, že on ako psychopat vyzerá, ale násilie na ženách? pri scéne keď mlátil Jessicu Albu mi vrela krv v žilách... nepodarený pokus o noir, nezmyselný scenár, trhliny v scenári... 2* za obsadenie, nič viac... 3/10 ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Casey Affleck hrál výborně úlisného hajzla už v Zabití Jesseho Jamese... a v tomhle snímku je ještě o stupeň lepší. Brutální scény vražd dosahují takového naturalismu, na jaký sme zvyklí spíše z japonské kinematografie. Panenka Jessica Alba se po těhotenství opět vrací na plátno, tentokrát rolí prostitutky, která se nechává mlátit jak žito... a moc ji to sluší... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Michael Winterbottom sa teda nijako nepredviedol. Film sice ma pribeh /mladik ma nenavist k zenam/ a snimok dost koketuje s zanrom noir, ale nuda opat dostala neprirodzene vela priestoru a Casey Affleck /Good Will Hunting/ vobec nevie hrat, Kate Hudson /My dva a Kren, Klic/ nic dohromady nepredviedla : 30 % ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Docela vysoké celkové hodnocení pro místy tak nudný film.. Casey Affleck je od pohledu sympaťák, ale jeho hlas je tak monotónní a nevýrazný, že to sráží celkový dojem hluboko dolů. Ani obě hvězdně obsazené dámské postavy to už u mě nevyšvihly, protože ani jednu z nich zrovna moc nemusím. Za jedno zkouknutí to stojí minimálně kvůli dobové hudbě, ale víc ani ťuk. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Zlaté maliny 2011: Nejhorší herečka ve vedlejší roli - Jessica Alba. (Pepinec)
  • Je zajímavé, že o zfilmování tohoto příběhu se zajímali mnozí režiséři a v plánech figurovala ta nejslavnější jména filmového nebe. Z nejrůznějších důvodů ale vždy z realizace sešlo. Poprvé se plánovalo natočení už v 50. letech, kdy měli hrát hlavní postavy Marlon Brando a Marilyn Monroe. Po smrti Marilyn byl ale projekt zrušen. V dalším plánovaném projektu v 80. letech měli hrát Tom Cruise, Brooke Shieldsová a Demi Mooreová. Ani ten se ale neuskutečnil. A do třetice měl zájem Quentin Tarantino, plánoval natáčení s Bradem Pittem, Umou Thurmanovou a Juliet Lewisovou. Projekt byl odložen po 11. září jako příliš brutální. (Zdroj: HCE)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Jima Thompsona. (Terva)

Reklama

Reklama