Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Macejko 

všechny recenze uživatele

Zrejme je vo mne niečo z amerického burana, pretože toto je jednoznačne jeden z najvtipnejších filmov roka 2010. Neuveriteľne debilné, ale zároveň vyvolávajúce silné prúdy rehotu. Nechápem, ako "jackassácka" partia stále dokáže vymýšľať takéto originálne hovadiny, ktoré by normálneho človeka v živote nenapadli. Samozrejme, slabým žalúdkom vstup prísne zakázaný. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá JackAss klasika = čistý průměr s tím, že některé vtípky jsou opravdu excelentní (povedené a vtipné, nápadité!), jiné nezajímavé, a zbytek trapný a nechutně odporný. Výkaly a zvratky totiž nemohou chybět v žádném díle :-). Sem tam výbuchy smíchu nicméně zaručeny, zejména začátek a konec rulují... ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ujetý a nechutný, ostatně jako všechny filmy i nefilmy o Jackass, ale já tu partu hovad mám prostě rád a dokážu se skvěle bavit. A o tom to je, ne? Řekl bych, že trojka je na stejný úrovni jako dvojka a objeví se i několik celebrit, k tomu hraje parádní soundtrack a padaj vostrý hlášky. R.I.P. Ryan Dunn ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Devět šílenců je zpět a divákovi je opět nabídnuta směsice několika více či méně vtipných scének. Amíci si to užili ve 3D, které mohlo být v některých případech fajn, ale spíš je to zbytečnost a pouhý marketingový tah. Když tak nad tím přemýšlím, tak kousky týhle partičky by se daly rozdělit do třech kategorií. Vtipné kousky, kaskadérské kousky a trapné kousky. Vtipné a kaskadérské scénky (nebo oboje dohromady) jsou fajn a dokáží rozesmát a nebo ohromit. Sem se řadí hned úvodní The High Five, The Bungee Boogie, Jet Airplane, Poo Cocktail Supreme a další. Ale Jackass se bohužel nevyvarují některých trapných a ubohých scének. Já vím, je to jejich styl, ale kvůli tomu nemůžu hodnotit líp než jak hodnotím. Téměř veškeré úmyslné sebeubližování je debilní a nevtipné. Když pominu Super Might Glue, které bylo fajn, tak scénky jako Lamborghini Tooth Pull, Helicocker, Sweat Suit Cocktail apod. jsou ubohé a k přeskočení vhodné. Někoho to baví všechno, mě baví jen něco, takže za mě to jsou pěkné 3* za kaskadérské a komediální kousky. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Asi snad pro mě ty nejlepší Jackass co zatím jsou. S klasickým složením jako jsou Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O , Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy, Jason Acuña, Dave England je to prostě paráda, a tento film to jen potvrdil. Nasmál jsem se až až až mě z toho bolelo břicho a musím říct, že jsem byl docela překvapen. Rozmýšlím jestli dám čtyři nebo pět. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama