Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prijemna hudebni party ze stredni. Palec nahoru za Lisu "Phoebe" Kudrow v roli cool matky, peknou Vanessa Anne Hudgens a cameo Davida Bowieho, ktere bylo jasne hned od zacatku co film zacal hlaskou "Dear David Bowie..." a pozor, herci si skutecne zahrali a zazpivali sve hudebni performances live. 6/10 ()

MELODY 

všechny recenze uživatele

Ne že by to snad byla nějaká pecka a ne že by šlo o klišéprostý film, nějak mi to ale vychází na tři a půl hvězdy. Proč? Hele, muzika byla lepší, než jsem čekala, překvapivě se našlo i pár silných a těžších momentů, i když to určitě není stavěné na excelentních hereckých výkonech, sem tam nějaký slušný objevíte a vůbec celé je to mnohem méně vyumělkované a uhlazené, což je v tomto případě ku prospěchu věci.......no a protože mne tohle všechno příjemně překváplo, bryskně doplňuji půl hvězdy (moment překvapení se počítá, to vám potvrdí každej vojenskej pulec) a máme tu čtyři * jako vyšité. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Role Lisy Kudrow skvělá! Jinak ale docela slabota. A divím se, že byl David Bowie ochotný se v něčem takovém objevit, protože z hudbeního hlediska to bylo taktéž poměrně slabé. Ať přemýšlím jak chci, kromě Lisy Kudrow mě tam vážně nic nezaujalo. Troufám si říct, že z "teenage filmů" je mnoho lepších. ~(1,8)~ ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek dobrý hudby nemůžu jinak: Když někdo něco pojmenuje - rock, očekávám rock. A ne vyblitej pop - viz závjer. Příběh má jinak naštěstí dost dobrých zápletek a postav, takže po shlédnutí nemáte chuť zabít každýho, kdo v tom filmu řekl slovo - Rock. Nakonec spíš průměrná záležitost, která se škole Rocku nemůže (NIKDY) rovnat. 3* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Milý Davide Bowie, jmenuju se Will Tailor ( Gaelan Connell ).Milý Davide Bowie...je pondělí a já se chystám do nové školy. Milý Davide Bowie je to až moc jednoduché, změnit školu a hned mám dvě holky, novou kapelu a velký úspěch...tak to v životě určitě chodí. Milý Davide Bowie tak jsem se s tím popral a zatloukl jsem strach do hudebního pódia. Milý Davide Bowle " Nemůžu dál, jdu dál ", tak se jmenujeme. Milý Davide Bowie, co myslíš, jak dopadl BandSlame ?- http://www.youtube.com/watch?v=q-D5nMBz1U8 - Vyhraje " I cant go on, ill go on " ? Milý Davide Bowie Jader a Marduk to nebyly jen tak nějací školní břídilové. Milý Davide Bowie koho mám milovat ? Charlotte ( Aly Michalka ) nebo Sa5m ( Vanesa Hudges ). Milý Davide Bowie ve filmu hrají i tvé písně - " Rebel, rebel ", " Changes ", " Star ". Milý Davide Bowie jsou tu však i jiné songy - " Don´t look bach " od Micka Jaggera, " Famme Matale " od The Velvet underground & Nico, a hlavně " I want you to want me " Ricka Nielsena v podání I can´t go on, ill go on se zpěvačkou Aly Michalka nebo " Amphetamine " Steveho Wynna také v podání kapely Nemůžu dál, jdu dál...a další a další songy a možná přijde i David Bowie. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Charlie Saxton absolvoval konkurz na roli Buga v den svých narozenin. (becki_tu)
  • Charlie Saxton natáčel scénu s maturitním ceremoniálem ještě předtím, než skutečně odmaturoval na své střední škole. (becki_tu)
  • David Bowie přijal roli ve filmu zejména proto, že se mu líbil předchozí film Todda Graffa Letní tábor (2003). (Avalon820)

Reklama

Reklama