Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek dobrý hudby nemůžu jinak: Když někdo něco pojmenuje - rock, očekávám rock. A ne vyblitej pop - viz závjer. Příběh má jinak naštěstí dost dobrých zápletek a postav, takže po shlédnutí nemáte chuť zabít každýho, kdo v tom filmu řekl slovo - Rock. Nakonec spíš průměrná záležitost, která se škole Rocku nemůže (NIKDY) rovnat. 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi nabídl vše co jsem očekával, až jsem se divil jak romanticky začínám v poslední době uvažovat. Ale pojďme zaplašit tyto vibrace a raději se vrátit k filmu. Až na několik jasných náboženských narážek v textech písní je to velice koukatelná záležitost s účastí neotřelých herců, s armádou pěkných písniček a taky se zde člověk dozví co je potřeba udělat těsně před prvním polibkem:) V roli matky potěší Lisa Kudrow a v roli Sa5m se zjeví krásná Vanessa Anne Hudgens. Ale ani ta mě nedonutí abych se někdy kouknul na Muzikál ze střední. 55% ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Bolo to naivné. Áno bolo. Bolo to hudobne záživné. Áno bolo. Bolo to sympatické a príjemné prekvapenie. Áno bolo. Bolo to nudné. Absolútne nie. Bandslam mi už v mojej filmotéke "ešte nevidených filmov" ležal pekne dlho (cez rok) a konečne som sa dokopal k tomu aby som si tento film pozrel. A rozhodne neľutujem. Je to skvelá rock-pop zábava ktorá nenudí, je to pojaté zábavne a pár tých drama momentov ktoré tam boli mali svoju silu. Hlavný týpek mi zo začiatku prišiel fest iritujúci ale zachvíľu som si zvykol a trochu mi pripomínal Shiu LaBeoufa v jeho začiatkoch (myslím výzorom, nie talentom). Najväčšími hviezdami sú ale pre mňa Alyson Michalka a Vanessa Hudgens ktoré sú proste moje filmové lásky a rád ich vidím v čomkoľvek. Ako celok je to skutočná oddychovka, a jednotlivé zložky filmu sú veľmi vyrovnané - rozhodne odporúčam všetkým hudbu-milujúcim ľuďom. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsme si myslela, že je to jen blbej vtip. Mami, řekni, že se stěhujeme. Jo, stěhujeme se. A následuje vlna naprosto nelogicky (ne)souvisejících situací ještě podtržených příšerným scénářem. Časem se to lepší, snímek sklouzne ke stereotypu o studentské kapele, občas proloženým nějakými hudebními souvislostmi, které já neznalá neocením, ale to je moje blbost. Štvalo mě ale hlavně obsazení, postavy jsou bezvyjímky protivní magoři a herci žádní. Kdyby byla Vanessa Hudgens alespoň z poloviny tak šikovná jako hezká, mohlo to taky vypadat jinak. Ona si ale pořád jede to svoje, což už mi začíná lézt krkem. Aspoň že písničky se daly. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Táto tínedžerská záležitosť, ktorú som dnes chtiac-nechtiac (jasne prevládalo to druhé) musel pozerať dnes v poobedňajších hodinách, ma na jednej strane nijak a ničím neuchvátila, no na druhej strane treba priznať, že našťastie ma ani neunudila k smrti, ako-tak pozerateľná bola. A to i napriek tomu, že ono zameranie na cieľovú skupinu deciek v pubertálnom veku bolo po väčšinu času priam do očí bijúce, a prehliadnuť sa skutočne nedalo. Z obsadenia ma asi najviac potešila účasť Lisy Kudrow, hoci že by sa nejak výraznejšie blysla, to sa povedať nedá (ostatne pri danom scenári po pravde ani nemala šancu, podobne ako ostatní). Nuž a prečo dve hviezdičky? Keď už ma to nenadchlo hlavnou príbehovou líniou, potešilo ma aspoň zopár podarených vtípkov, ktoré sa celkom šikovne vysmievali viacerým zabehnutým klišé detailom - škoda len, že medzi klišé to nakoniec zapadlo aj samo, čo sa však ostatne dalo aj čakať. Čiže síce to bola v podstate tuctovka, kombináciou niekoľkých vydarených maličkostí sa z toho aspoň vykľula tuctovka vcelku pozerateľná, keď už nič iné. 2/5 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Když byla Vanesse Anne Hudgens namísto role Charlotty nabídnuta role Sa5m, zvažovala odstoupení z projektu. (Karlos80)
  • Charlie Saxton natáčel scénu s maturitním ceremoniálem ještě předtím, než skutečně odmaturoval na své střední škole. (becki_tu)
  • Todd Graff trval na tom, že herci si musí odzpívat a odehrát včechny písně sami (kvůli realističnosti). Proto se také museli všichni herci začít učit hrát na hudbní nástroje. (Avalon820)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno