Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Postupy Thajské protipirátské unie jsou nezvyklé, ale zabírají. "Chcete mě vidět umřít, co!" Snad už ani ne. Jo, a abych nezapomněla. Než stisknete play, pročistěte si harddisk. _______ To je divný … kde se tady vzali ty šlápoty, před chvílí jsem vytřela? A sakra … asi jsem něco přehlídla ….. … ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrná duchařina s pár lekačkama, který ale časem vyšumí spíš do nudy a s fakt otřesným dabingem, ale to sem si už zvyknul, že u thajských filmů je většinou dabing sračkoidní a platí dvojnásob, že originál je nenahraditelnej. Jinak co se týká příběhu, tak se sice nejedná o nic zázračnýho, prostě duchařina a ještě se ne moc zdařilou pointou a s né moc zdařilým duchem, ale takovej ten protipirátskej nádech je docela srandovní ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som čakal oveľa väčšiu biedu. Ale čo už, dá sa predpokladať, že keď sa film z Thajska distribuuje ku nám, veľa priazne sa mu nedostane. Nie je to žiadne veľdielo, padá hlavne na hercoch a ich výkonoch, ale miestami je to dosť dobrá hororová zábava. Film ujde celkom rýchlo, dočkáme sa aj nepredvídateľnej pointy a netypického konca...70%. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na fakt, že sa jedná o režisérsky debut, dovolím si film trochu nadhodnotiť. Už úvod, v rámci ktorého spoznáme deti s vydlabanými očami a ich „náhradnú mamičku“ je veľmi slušne natočený a vrcholí peknou scénkou obesenia... Sukdapisitovi sa chvíľami dokonca darí navodzovať príjemne mrazivú, resp. horrorovú atmosféru a pri viacerých momentoch som sa naozaj bál. Kde hľadal pre svoju snímku inšpiráciu, je zrejmé. Coming Soon by sa dal charakterizovať napríklad aj ako vzdialený príbuzný The Grudge. Má však veľa spoločného aj s filmom Midnight Movie, ktorý vznikol v tom istom roku a pri ktorom som sa viac zabával ako pociťoval strach. 70%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Thajská "bubu-story" od scenáristy děsivého lomcováku Shutter. Tentokrát dost omšelá, bez výrazné chuti nebo zápachu. I to je jeden z důvodů, proč se nevyhne neustálým srovnáváním se slavnějšími duchařinami. Místo Sadako se tu objevuje postava neprávem oběšené ženy, která i po své smrti touží po odplatě. Videokazetu vyměnila rovnou za film, díky němuž může své diváky po promítání na velkém plátně strašit mnohem reálněji. Už od dob legendárních Démonů víme, že kino je jako stvořený na rozehrání nefalšovaného hororu. To tady bohužel neplatí. Místy povedenou atmosféru často střídají nechtěně komické, až parodické momenty (běh na dlouhou trať s duchem na zádech). Poslední záběr před závěrečnými titulkami je ale celkem vyvedený a ono určité "protipirátské poselství" spíše pobaví. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama