Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*DERNIÉRA* Pred koncom filmu mi zmrzol DVD prehrávač a ja som sa ani nenamáhal skúsiť to rozchodiť. Doteraz neviem, ako sa ten film skončil a vôbec mi to neprekáža, petože pre mňa je stelesnením toho najkvalitnejšieho amatérizmu. Nápady prevzaté zo všetkých ázijských aj neázijských hororov, tempo pomalé, reakcie postáv neuveriteľné, resp. také, aby korelovali s vývojom filmu, herecké výkony otrasné. Jediným plusom je (ako to už u ázijských hororov býva zvykom) odpudzujúca a hrôzunaháňajúca kreatúra (tentoraz babička s veľmi riedkymi vláskami). Verdikt v 1 vete: Nekonečná nuda nenaháňajúca strach, pri ktorej sa človeku podriemkáva. 30.07.2010 ()

4everMan 

všechny recenze uživatele

Nejspíš dobrý záměr daleko předčil pouze průměrné zpracování, kdy jsem se u větší části filmu nudil (nejšpíš se vám stane to co mě, a to, že u filmu usnete). Co musím ale vyzdvihnout, je kamera a střih, to se velice povedlo. Také masky byly dobré (nepředpokládám, že tento film vzniknul z nějakého extra rozpočtu). 50% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Čistokrvný priemer so všetkým čo k tomu patrí ale aj nepatrí. Ľakačky to nejaké má, efekty nie sú najhoršie, ale už mi lezie na nervy ten thajsko-japonský recept typu - objaví sa strašidielko - zabije nejakú postrádateľnú vedľajšiu postavu - hlavného hrdinu začne tiež prenasledovať - hlavný hrdina v spolupráci s hlavnou hrdinkou vycestuje za pôvodom zla, aby ho zničili - atď... Jednoducho prevarené už na milión spôsobov, dokonca je to už horšie, ako v amerických akčňákoch, ktoré striedajú jedno klišé za druhým. Na druhú stranu, je to ideálny film pre nežnejšie polovičky, pre ktoré to nie je ani príliš brutálne, ale nie je to ani žiadna "mäkota". 50% ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som čakal oveľa väčšiu biedu. Ale čo už, dá sa predpokladať, že keď sa film z Thajska distribuuje ku nám, veľa priazne sa mu nedostane. Nie je to žiadne veľdielo, padá hlavne na hercoch a ich výkonoch, ale miestami je to dosť dobrá hororová zábava. Film ujde celkom rýchlo, dočkáme sa aj nepredvídateľnej pointy a netypického konca...70%. ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Když už mi bratr to DVD koupil, tak jsem se na to podívala. Neměla jsem velké očekávání, protože Thajské horory opravdu nemusím. První půl hodina byla prakticky o ničem. Ve své podstatě je určitě děsivé, když přijdete domů z kina a hlavní hrdina z toho filmu se Vás snaží dostat. Kdyby se z filmu vystřihlo jen posledních 20 minut, byl by to fakt kvalitní horor. Hromada lekaček a záporák se konečně dává do akce. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama