Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Phobia

všechny recenze uživatele

Být sama doma a nějakým nepochopitelným způsobem nemít na práci či k zábavě nic lepšího, než si zapnout telečum, tak tenhle pořad by byl poslední možnou volbou... Ne, žádná volba, prostě si nedokážu představit ani v nejhorších, nejnudnějších nočních můrách, že na tohle dobrovolně tlemím! To bych šla radši vlastnoručně sesbírat z celého bytu všechny psí, kočičí i vlastní chlupy, pečlivě umýt hajzl, roztřídit zrnka strouhanky podle velikosti, případně z nich znovu seskládat rohlík. "Sama doma" je asi pro úplně jiné ženy, co jsou samy doma... nebo nejsem žena, ale učebnice biologie ze 7. třídy se snad nemýlí?! Mám hodnotit, když jsem z toho (nedíky příbuzenstvu) viděla stěží pár minut, které mě minuly jak mýdlo bezdomovce? Pro mě jedno nezáživné, zbytečné NIC. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořad určený skutečně hlavně pro ženy – většinou se tam tlachá o „hovně“, ale teď když už jsem dlouhodobě na marodce a ulehl jsem k odpolední siestě, tak jsem si to pustil jako pozadí ke spaní, no a ono světu div se, občas se tam probírají vážně zajímavá témata – hlavně co se zdraví a nemocí týče (dokonce tam rozebírali i mou diagnózu, takže jsem vydržel čumět až do konce). Nicméně kromě Ester ty moderátorky za moc nestojí… ()

Reklama

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Potkat já osobu, jež složila nesmírně otravnou znělku Sama doma, nedopadlo by to s ní dobře... Jinak ale nechápu zdejší kritiku. Vždyť je lepší, když ženy v domácnosti sledují něco, kde se dozví spoustu zajímavostí, než přihlouplé mexické telenovely. Občas se při sledování nudím, některé moderátorky nejsou tak sympatické jako jiné, odpad! ale podle mě vypadá jinak. ()

annifrith 

všechny recenze uživatele

Co maj mamky na MD dělat? Kromě každodenního kolotoče, můžou chodit někam do mateřskýho centra. Ale tohle není jen pro maminy. Někdy to skouknu a docela mě to baví. Jindy jdu radši na zahrádku vyplet pažitku nebo ošetřuju podlahovou krytinu. Mimochodem, nevím, kterej...vymyslel termín mateřská dovolená. Byla jsem na ni čtyřikrát, ale do dovolený to mělo daleko. ()

SuzieS odpad!

všechny recenze uživatele

pokud si něco Odpad zaslouží, tak je to tento pořad. Nikdy jsem mu jako dítě nerozuměla, vždy mi byl velmi nepříjemný a rychle ho přepínala. Když jsem zaslechla tu otřesnou znělku, tak mě to zkazilo náladu... Nedávno jsem zkoušela sledovat alespoň pár minut, třeba když člověk dospěje, uvidí to jinýma, ženskýma očima... Byly tam rovnátka na nehty u nohou. Dost! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno