Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Podezírám tvůrce, že se chtěli jen napakovat na úspěchu postav z filmu, kde se tučňáčí komando objevilo původně. Takové je pro mě i celkové vyznění seriálu. Jednotlivé díly mě nenadchly, mockrát jsem se nezasmál. Humor je příliš prvoplánový a šroubovaný. Ve filmu příjemné zpestření, v hlavní roli omrzí. Kouzlo toho, že se ve filmu objeví jen několikrát je zde ztraceno tím, že je to pouze o nich. Já jsem očekával větší příval vtipu a hlášek. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Mám rád Madagaskar, ale co udělali tvůrci z tohoto, z toho mi jde hlava kolem... Hrozná animace, nevtipné vtipy a HROZNÝ dabing... Takhle zkazit Jelimána a roztomiloučkého Morta, grr, za to by někdo zasloužil pár facek... Měl jsem co dělat, abych dokoukal první díl... Na další prostě nemám... Veliké zklamání a hvězdička za Morta... ()

Reklama

Manarit 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, ale opět trpí tím, že některé díly by si zasloužily vyloženě odpad a jiné maximum. Postavy jsou ovšem skvělé, od tučňáky po krále. Některé hlavní vedlejší postavy mi přijdou naopak spíš otravné (Marlene a Mort), ale to je o vkusu. Každopádně tři hvězdy jsou zasloužené a když máte štěstí na díl, moc se pobavíte. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější, nelítaví ptáci opět v akci. Konečně někoho napadlo, aby Kápo, Rico, Kowalski a Pěšák dostali vlastní pořad, byť byli to nejzajímavější a nejlepší na celých Madagaskarech. Ale stejně jako měl Sherlock Holmes svého moriartiho mají pingvíni svýho blba krále Jelimána, s jeho dvěma poskoky. I se stoupajícím počtem dílů si tufny udržují vysokou laťku zábavy. Jen jedna výtka, když už teda musí pišišvoři mluvit hantecem, tak ať producenti zaplatí cestovný a dotáhnou někoho ze štatlu, Zdeňa Junák to se Zdeňou Burešem zmákne. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Není skoro o čem mluvit - to, že u diváků nejpopulárnější tučňáci dostali vlastní seriál, je úplně jasně zdůvodnitelný. Točí se v tom prachy a značka si o pár let prodlouží život. Zacíleno je publikum s jednociferným číslem věku, takže i kvalita už nemusí být tak výrazná a na lecčems se ušetří. Kšeft. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)
  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)

Reklama

Reklama