Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (307)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Animácia je prekrásna a čiste len za ňu a za hudbu Hansa Zimmera by som dala jednotku s hviezdičkou. Pokiaľ ide o vyrozprávanie príbehu, Kung Fu Panda 3 už veľmi nemá čo povedať, čím novým zaujať. A aj vtipných scénok je veľmi veľmi málo. Viac ma teda zaujal krásny vizuál a nádherná hudba ako samotný príbeh, ktorý často dosť nudil. Dokonca ani deti sa až tak nebavili a malo by to byť hlavne pre deti zaujímavé. Dávam slabšie 3*. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Škoda toho očividně hodně ztěžka vygenerovaného příběhu, kdy už prostě po dvou filmech a seriálu není moc o čem vyprávět - a tak v zapomenuté pandí vesnici Po nachází svého biologického otce, kořeny i podstatu: "Kdo vlastně jsem?", aby mohl čelit jakémusi ze záhrobí se navrátivšímu überzáporákovi. Jinak fantastickým výtvarným stylem i povedenou hudbou obalené megalomanské kung fu bitky (obzvlášť ty z Říše duchů), úsměvné vtípky a především maximálně sympatické charaktery stále dostatečně baví. Lepší 3*. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování Kung Fu jízdy s pandou bylo pro mne v celku očekávaným počinem. Nějak jsem si od toho sliboval stejně mazáckej a super nářez jako ve dvojce. Bohužel jsem byl zklamán. Třetí díl disponuje tím, že tak nějak kopíruje vtipy a hlášky z minulých dílů a příběh je už tak ohraný až to bolí. Mistr kung-fu Hoffman ukáže Blackovi něco co neumí a je naprosto jasné, že s tím porazí dalšího soka na konci. Kai kromě toho nemá skoro žádný charakter a není to ani nějak super padouch. Ta slepice ze dvojky byla evil. Kai sice sbírá nějaký čičiči, ale skoro nikdo ho nemůže brát vážně jako protivníka. Jediné charisma mu dodával Simmons. Třetí díl mne upřímně dost zklamal. Čekal jsem, že se budu bavit stejně, ne-li lépe než u předchozích dílů, ale místo toho jsem dostal stále se opakující džouky a situace. Čtyřku neočekávám a ani nechci. Trojka je ještě nějak důstojný rozloučení s Po a jeho světem. Děkuji za překrásných osm let... ()

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Jednička měla nejlepší balanc mezi humorem a vážností. Dvojka byla na mě příliš temná. A trojka sází moc na gagy, takže tak trochu přestává fungovat zbytek filmu. Ale aspoň to bylo vtipné, skutečně jsem se smál od začátku do konce. Problém je, že pak neberete záporáka příliš vážně, což je škoda. Protože Kai měl obrovský potenciál. Animace i hudba se zase od předešlého filmu zlepšili. U té animace to tak nějak dává smysl, ale jak se jim daří stále vylepšovat soundtrack je mi záhadou. Zápletka mi přišla velmi fajn a jsem rád, že se konečně po třech filmech pořádně řeší Poův původ. Návrat mistra Oogwaye byl famózní a filozofický přesah stále větší než ve většině tzv. „dospělých filmů“. Bohužel finále bylo tak nějak uspěchané a nedávalo moc smysl. Každopádně mi nedokázalo zkazit zbytek jinak skvělého filmu. 8/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

DreamWorks robí parádnu prácu, hoci z tých animákov "na pokračovanie" ma oveľa viac bavil Shrek a Madagascar, ale aj toto si v podstate drží svoj štandard počas všetkých 3 dielov. Má to v sebe ten typický dôvtip, dobré dialógy, dokonca aj zápletku, akurát tá kung-fu tematika v znamení bojových scén ma až tak nikdy nebavila. To je dôvod prečo prvé dva diely dostali odomňa 3*, a rovnako to bude aj v tomto prípade. Aj keď to nie je len taký obyčajný priemer, ale zas na čisté 4 to predsa len nebolo. Pozerateľné, milé, aj sa dá pri tom oddýchnuť a zabaviť, ale to je tak všetko. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)
  • Premiéra filmu se nejprve přesunula z 18. března 2016 na 23. prosince 2015. Avšak poté, co byla na stejný den potvrzena premiéra Star Wars: The Force Awakens (2015), se uvedení do kin přesunulo zpátky na původní datum. (ManOfPhoenix)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama