Reklama

Reklama

Poznáš muže svých snů

  • USA You Will Meet a Tall Dark Stranger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Romantická komedie, vypovídající o manželství, rozvodech a nevěře... Hořkým humorem ilustruje, jak lehké je pro naše iluze ze sebe dělat blázny. Vášně, touhy, sny, neklid i stres vykolejí v životě nejenom manželský pár Alfieho (Anthony Hopkins) a Helenu (Gemma Jones), ale i jejich dceru Sally (Naomi Watts) s manželem Royem (Josh Brolin). Poté, co Alfie opustí Helenu, aby dohnal své mládí a věnoval se energické, svobodomyslné dívce na telefonu jménem Charmaine (Lucy Punch), se Helena odvrací od racionálního přístupu k životu a řídí se praštěnými radami kartářky. Sally, nespokojená ve svém manželství, se zamiluje do pohledného majitele galerie Grega (Antonio Banderas) a její manžel Roy, nervózně čekající na reakci na svůj první rukopis, se zblázní do tajemné ženy Die (Freida Pinto), kterou pozoruje z okna svého bytu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Většinou mi Woodyho postavy zcela přesně sednou do svých rolí. Zde jsem měl ovšem brutální problém snést Josh Brolina v roli neúspěšného spisovatele. Ten člověk působí dojmem, že jeho psací dovednosti končí u vlastního podpisu. Dovedu si jej krásně představit do role ledajakého tvrďáka v akčně laděném filmu. V romantické komedii už prosím nikdy více. Zbytek hereckého osazenstva byl skvělý. Nejlépe svoji roli zvládla ne až tolik známá Gemma Jones. Líbilo se mi, že snímeček zachycuje rodinné trampoty vícero generací a vícero postav. To se vždycky hodí. Nechytí-li vás totiž jedna dějová linka, máte šanci, že u vás zaboduje ta další. Opravdu velice příjemná záležitost, která vám bránici nenatrhne a oči nerozpláče, ale nudit byste se neměli. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka mat.ilda. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poznal jsem ledatak problémy, který si chlapy svým nemyšlením zprostředkovávají nejen v chlapský krizi, ale prakticky pořád. Aneb, když dáte ženské hodně, bude toho po Vás chtít ještě víc. Nicméně Woody to udělal dobře. Do filmu si vrazil herečky, u kterých jsem chápal, proč ty chlapy tak zblbly. Nicméně chlapská část osazenstva mě v tomhle filmu dost nebavila, až teda na Anthony Hopkinse. U něj to osobní ztroskotání z ženských bylo absolutní :-) ()

Reklama

berny2468 

všechny recenze uživatele

Další cynický Woody Allen, ovšem tentokráte více než je u něj v poslední době obvyklé. Tragická vztahovka o krizi středního věku (a staršího také), kdy zde vypráví příběh čtyř postav a přesto jedné rodiny, která se díky tendenci hledat "štěstí" jinde kompletně rozpadává. Stále však i přes svou kadenci filmů Allen zdaleka nenudí. Opět má k sobě dosti kvalitní hereckou sestavu, která film utáhne vždy. Obzvláště má-li k tomu kvalitní (na Allena však spíše průměrný) scénář. Hořkosladký film. 6/10. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Woody Allen již poněkud vyčpělý a stále se opakující. Herci jsou sice fajn a jejich dějové linie jsou zajímavé, ovšem Woody si s nimi tentokrát nepohrál tolik, jak jsme zvyklí a celé mi to přišlo kapánek nedotažené až odfláklé. Dialogy mě po většinu času už moc nebavili a nějak jsem celou dobu už věděl, co od Woodyho čekat. Zkrátka jsem se na Allena až nezvykle nudil. Aspoň, že na Naomi Watts a Freidu Pinto se tady moc hezky kouká. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna fanatik do Woodyho Allena, nenosím trička s jeho podobiznou, nekupuju si knížky s jeho životem ani nehlásám dál jeho citáty. Ale jeho každoroční přírustek do kinematografie vítám s poměrným nadšením. Je to proto, že pokaždé přijde něco jiného. You Will Meet a Tall Dark Stranger není v podstatě ničím vyjímečným. Možná naopak, žádné twisty a občas hlava zaklimbá do limbu, ale přesto mi v mysli zůstal i na druhý den, protože Woodyho hořký film, snad asi zapříčiněný už několikátou kriz středního věku, ukazuje s velkou grácii a úsměvem, že vlastně život je bitch! ... Člověk se snaží být sebevíc šťastný, dělá to proto životní změny, a stejně ten klacek (kláááááádu) pod ty nohy dostane. Není to zdaleka na pět hvězdiček, je to tak úrovni tři a půl, ale za tu sugesci děkuju. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (10)

  • Anna Friel nakrútila svoju postavu za jeden deň a rovnako aj Celia Imrie, ktorá povedala, že úlohu, aj keď bola len malá, zobrala len preto, lebo Woody Allen je proste legenda. (U_S_O)
  • Keď mladý tréner masíruje Hopkinsovu ženu, môžete si všimnúť, že v každom zábere má ruky na jej nohe položené inak. (Johnny.ARN)
  • Monique Alfradiqueová se neúspěšně ucházela o roli v tomto filmu. (Karlos80)

Související novinky

Woody se stěhuje do Paříže

Woody se stěhuje do Paříže

04.03.2010

Po Barceloně a Londýně se jeden z nejpilnějších režisérů současnosti přesouvá do francouzské metropole. Jeho nový film, který začne natáčet v létě, jako obvykle nemá název a zápletka je držena v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno