Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pivní pong do puntíku splnil mé očekávání. Naivní, předvídatelné a neskutečně tupé - stejně jako většina teenege horny komedií ze zámoří. Pár hodin po zhlédnutí už ani nevím, o čem to pořádně bylo (jestli vůbec o něčem). Je to jen takový soubor scének, z nichž jen tak desetina není vysloveně trapná.. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo o hodně víc než první díl. Nejspíš to bude tím,že první díl nemá http://en.wikipedia.org/wiki/Beer_pong. BP je hra,která sejme úplně každýho kdo si ji zkusí zahrát. Moje hodnocení není,ale takhle vysoké jen kvůli BP,protože film má taky super fórky,kterých jsou mraky a taky jsou parádně servírovány. Jedna z nejlepších komedií. 100% ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to taková kombinace Road tripu z roku 2000 a Beerfestu, takže je celkem jasný, že pokud hledáte nějakej inteligentní humor, musíte hledat jinde. Z původního road tripu se toho dost okopírovalo, případně jenom trochu pozměnilo (místo videokazety je tady youtube a tak). Ale mně to ani nevadí. To, co fungovalo tenkrát, funguje i teď, i když je teda fakt, že u staršího Road tripu jsem se bavil víc. Možná je to i zásluhou herců, protože sestava jako Tom Green, S.W. Scott nebo Breckin Meyer jejich mladší následovníky jasně překonává. Z herců zůstal jen DJ Qualls. Co ještě stojí za zmínku, to je výskyt opravdu velkýho množství pěknejch (a často polonahejch) buchet. Celkově mě tohle volný pokračování dnes už téměř kultovního Road tripu pobavilo a musim říct, že svýmu přechůdci nědělá ostudu. Nutno dodat, že je to teda určitě o tu 1 hvězdu slabší. 65% ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Opravdu výtečný film, pokud chcete umřít nudou a nemáte po ruce Babovřesky. Já se chvílemi tak nudil, až jsem chvílemi uvažoval o tom, že si zajdu do lékárny a koupím si lexaurin. Už jen ten děj - borec jede za starou známou aby ji ohnul i když jednu babu má doma a navíc sexovatelnější. Kdyby místo beer pongu hráli třeba ruskou ruletu s kalašnikovem, jistě by to bylo vtipnější. A Abed z Community a pár pěkných bab tuhle stolici ze dna nevytáhne. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Osobně mám rád nenáročné komedie, které se odehrávají na cestách. A musím tedy uznat, že tento film nebyl až tak nudný, jak se může na první pohled zdát. Děj totiž obsahuje několik přijemných dobrodružných spestření jako třeba stopařku lupičku nebo skupinku školaček z katolické školy a nabídne několik docela vydařených komických situací. Zkrátka řečeno pořád se něco děje, co posouvá děj dál. Horší už to je se závěrem, kteý mi přišel spíše podprůměrný. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama