Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

Karush 

všechny recenze uživatele

Roztomilý film s ohromnými vtipnými a sviežimi hláškami a možná i s posolstvom. Je to úplne jednoduchý príbeh zo života, ktorý sa nesnaží za každú cenu byť vtipný a presvedčiť diváka o niečom. Romantická stránka filmu mierne zaostáva a nie je dotiahnutá dokonca, ale tento film si to ani trocha nevyžaduje. Herci hrali úplne prirodzene aj malý Alex bol úplne rozkošný. Podobný film: Dan in Real Life. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

V obsazení jsem viděla Lauren Graham a protože k ní mám velmi komplikovaný vztah (rozuměj mám ji ráda a nesnáším ji zároveň), tak mi to nedalo a podívala se na to. A byla jsem příjemně překvapená - i když jsem ke konci moc nechápala shazování viny za zpackanej život na Arlena... ale budiž. Pěkná oddychovka, která vám může dát i podněty k zamyšlení. Za mě čtyři. ()

Reklama

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Film, ktory na mna od zaciatku posobil velmi prijemne a nebolo tam asi nic, co by mi nejako vadilo. Jeff Daniels bol vyborny a na jeho vtipoch sa sa teda velmi bavil .Lauren Graham, musim povedat, ze je celkom sympaticka kocka no ja so sa potesil hlavne Olivii Thrilby. Kazdopadne je to mila love story, ktora pobavi a zaroven nie je az taka tuctova. ()

PaRi 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat ke zdejším hodnotitelům, kterým se film velmi líbil. Nás, staré harcovníky po filmových vodách, jen tak něco nedostane. A pokud film udrží moji pozornost po celou dobu, a já si na něj vzpomenu ještě druhý den, pak sedám k těmto stránkám a píši. Jistě, milovníky akčňáků tohle zaujmout nemůže. Musíte mít už nějaký kus života za sebou, aby vás zaujal film o smyslu života. Mne zaujal natolik, že píši hned po shlédnutí. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, rádoby vtipné × vlastně o ničem. Nejsilnějším článkem příběhu byl možná ten chlapec po odvykačce. Jinak katastrofa. Na film jsem se dívala kvůli Lauren "Lorelay" Graham. Kdo teda ten slavnej Arlen byl to vlastně nevím, asi tak trochu psychicky nevyvážený člověk se skvělým slovníkem pekelných výrazů. Film je to pohodový, nenarušuje. Asi si sednu a taky si vymyslím pár otázek.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama