Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

Karush 

všechny recenze uživatele

Roztomilý film s ohromnými vtipnými a sviežimi hláškami a možná i s posolstvom. Je to úplne jednoduchý príbeh zo života, ktorý sa nesnaží za každú cenu byť vtipný a presvedčiť diváka o niečom. Romantická stránka filmu mierne zaostáva a nie je dotiahnutá dokonca, ale tento film si to ani trocha nevyžaduje. Herci hrali úplne prirodzene aj malý Alex bol úplne rozkošný. Podobný film: Dan in Real Life. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to minulo. Přišlo mi to sice trefně civilní a občas se objevila nějaká ta fajn situace (začátek s pošťákem je super), ale jinak to bylo natahované a o ničem. Lauren "Lorelai" Graham je velmi příjemná a potěšila, na druhou stranu Jeff Daniels mi zrovna nepřišel jako člověk, o kterého "se vyplatí bojovat". Podprůůůůměr 4/10! ()

Reklama

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Největší devízou tohoto filmu je Jeff Daniels. Pomateného spisovatele, údájně promlouvajícího k Bohu, hraje bravurně. Při scéně kdy leze po čtyřech philadephskými ulicemi, se musel smát snad každý. A Lauren Graham, která se zde po dlouhé době hodně přiblížila všemi oblíbené gilmorovské Lorelai, mu zdařile sekunduje. Jinak bych se asi jen těžko přenesla přes počáteční nedůvěru, že tito dva spolu mohou vytvořit důvěryhodný pár a ke konci jim začala dokonce fandit. Zkrátka spokojenost dosáhla takové míry, že bych si aj s chutí přečetla ,,Me and God" a to jsem si vždycky myslela, že číst o Bohu, je ztráta času. 75% ()

FilMiki 

všechny recenze uživatele

Lidi se ovlivnujou a doplnujou, hledaj a ztracej, /pak mozna znovu nachazej/, milujou a zaroven z toho maji strach,...skladba Mr. Pitiful by Matt Costa me u titulku bavila..a jinak? konecne naka romanticka komedie co neni tak blba a producenti nemaji strach ze 50ti-leti herci nezaplati naklady. Teda Larelay je furt dokonala;) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Lauren Graham je Vam vsem dobre znama (a navic velmi pohledna) herecka stredniho veku, cili me blizka... :-) Zbytek me nebavil vubec. Myslim, ze lepsich love story je nekonecne mnoho (pokud se to vubec da povazovat za love story), a min sympatickeho cloveka nez je L.T. Pucci jsem taky dlouho nevidel...brr... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama