Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

st.jim 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem přemýšlel, jestli 3 a nebo 4 *... Je to opravdu pěkný a pohodový příběh ze života, trošku romantický a komediální. Moc hezký herecký výkon Jeffa a Lauren zvedal celý film nahoru. Přesto mi tam něco chybělo, nějaká jiskra, všeho trochu víc. Zklamaný jsem byl z takového chladného konce. Hodnotím jako lepší průměr. ()

PaRi 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat ke zdejším hodnotitelům, kterým se film velmi líbil. Nás, staré harcovníky po filmových vodách, jen tak něco nedostane. A pokud film udrží moji pozornost po celou dobu, a já si na něj vzpomenu ještě druhý den, pak sedám k těmto stránkám a píši. Jistě, milovníky akčňáků tohle zaujmout nemůže. Musíte mít už nějaký kus života za sebou, aby vás zaujal film o smyslu života. Mne zaujal natolik, že píši hned po shlédnutí. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to minulo. Přišlo mi to sice trefně civilní a občas se objevila nějaká ta fajn situace (začátek s pošťákem je super), ale jinak to bylo natahované a o ničem. Lauren "Lorelai" Graham je velmi příjemná a potěšila, na druhou stranu Jeff Daniels mi zrovna nepřišel jako člověk, o kterého "se vyplatí bojovat". Podprůůůůměr 4/10! ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Ne poprvé mě film zklamal kvůli věčnému škatulkování do žánrů. Protože tomuhle tedy "komedie" rozhodně říkat nemůžu. Komedii si představuji naprosto jinak. Kdybych věděla, že jde o drama, pustila bych si Answer Man při jiné náladě, a moje hodnocení mohlo být vyšši (nebo taky ne, to už teď těžko posoudit). ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Oddechový film na pomezí dvou a tří hvězdiček. Jen ten český název mi přijde trochu moc nadnesený, protože ve skutečnosti se o smyslu života ve filmu nic moc nedozvíme. Jde spíš o propojení osudů několika lidí. Role Jeffa Danielse byla navíc docela zajímavá. Tím to však hasne - bohatě stačilo na jedno podívání. ~(2,6)~ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama