Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Sice je to samý fuck, shit a potoky průjmu, ale to není na škodu, protože tenhle týpek je opravdu vtipný a hry komentuje opravdu zábavně. Dokonce tak zábavně, že to zaujalo i mě, člověka, kterému je herní svět naprosto cizí a hru vidí maximálně tak ve výloze nějakého obchodu (natož nějakou osmdesátkovou). A když jsem se tak koukala například na díly prezentující hry dělané podle slasherových hororů, tak musím uznat, že ten týpek je má asi docela nakoukané a postavy, které z nich převádí do svého světa, se chovají a dokonce i pohybují přesně tak, jak ve filmech. Trocha toho filmového fajnšmekrovství je tu zkrátka znát a je velice příjemným zpěstřením. Jen tak dál, Jamesi Rolfe. ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Napred jsem si rikal, ze to bude nejaka volovina. A skoncilo to nekolikanasobnym skouknutim vsech dilu. Lidi ktery neprolejzaly za komancu maringotky s videohrama, nebo jim rodice nekoupily asijskou kopii NES, to asi moc neoslovi. Nebo minimalne nebudou chapat o cem je rec. A pro deti to rozhodne neni, protoze tolik sprostych nadavek v jednom dile neni snad v cely serii South parku. ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

První Nerdovo video, co jsem viděl, byl drsně našláplej díl o hrách s Batmanem. S několika desítkami dalších shlédnutých výtvorů tohohle sympatickýho profi hatera, nemůžu jinak, než plnou palbu. Jeden z nejlepších dokumentů, co znám - já v tom fakt vidím dost velkou informační hodnotu, a nádavkem: kýble zábavy, buvolí hovna v uchu, žraní shnilejch, skunčích, přejetejch zadků... a pití piva... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Co to tady dělá? Týpek recenzuje 20 let staré video hry a šťavnatě u toho kleje. Občas se mu nedivím, nejhorší, které jsem viděl byly Moonwalker s Michaelem Jacksonem a Back to the future, podle mého oblíbeného filmu :) Jinak ale moc netuším, co se na tom dá hodnotit. Je to zábavné, ale to je asi všechno. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Jediný seriál ,ktorý som si pozrel v originálnom znení. Seriál má cez 150 kratších aj dlhších epizód. Seriál sa snaží divákom priblížiť popkultúru minulého storočia ,čo sa mu darí na výbornú. Je tu veľa absurdného humoru ,ktorý sa nebojí byť ostrým. Nebojím sa tento seriál nazvať aj ako jeden z najlepších seriálov ,čo som kedy videl. A naviac ten film robí iba jeden človek a raz za čas ma nejakú pomoc-je to neuveritelné. Za pobavenie ,ktoré neutícha ani po dopozeraní seriálu dávam 5* btw TÁ ZNELKA JE FAKT CHYTĽAVÁ! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Pivo, které James Rolfe v seriálu pije, se jmenuje Rolling Rock. (Petronom)
  • První video, které si získalo velkou popularitu a sledovanost, se nazývá "Teenage Mutant Ninja Turtles". (Petronom)
  • Seriál se zpočátku jmenoval Angry Nintendo Nerd. Později byl však přejmenován, protože se v něm začaly objevovat i recenze her na jiné konzole. (skrblik007)

Reklama

Reklama