Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

Fr 

všechny recenze uživatele

Jaká smrt je podle tebe nejhorší? Nechat se sežrat žralokem..... myslím ..... Jsou tři a jsou v průseru. Jeli si takhle lanovkou a ti kdož dole točí klikou se na ně vybodli. Noc. Tma. Zima. A taky....(na to přijdete sami). Nervy drásající souboj o život, jaký by mohl podstoupit každý lyžař (o sáňkařích nejsem úplně přesvědčen). Lomcuje se mnou hnus jejich beznaděje a normálně jim fandím, povzbuzuji! A jelikož kolem sebe ona trojice nešíří zrovna pozitivní náladu, je se na co koukat. Zároveň si však myslím, že každej malej skautík u nás by jejich situaci zvládl lépe. Komorní horůrek, kterej nenudí, i když si (pozor spoiler!) dva lidi jen tak povídají a kterej by mohli shlédnout i nelyžaři. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zjistím, proč R.John navrhuje pro lyžaře povinné kurzy přežití. 2.) Partner chce jet na víkend lyžovat a já ho chci udržet doma pod pantoflem. 3.) Nevím, jak vypadají omrzliny. 4.) Zajímá mě, kde najdu torzo třeba.... Dana Walkera. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jakože tyhle survival věci moc nemusím, tak tohle se mi dost líbilo. Hlavně zásluhou neznámých, sympatických herců, fajn hlavní hrdinky a velmi povedenému pocitu naprosté beznaděje v né zas tak nereálné situaci. Po několika lahůdkových scénkách jsem si uvědomila, že nejvíc odporné mi vždycky přišly omrzliny. Dobrý film na jedno použití. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Dost slabé, co se týče logiky -- a to nejen přitroublých amerických mládežníků, ale i scénáristů. Kdekdo s gramem mozku by musel ze všeho nejdřív přemýšlet, jak se seskakuje z výšky, aby se nepřizabil, ale to by nám pak chyběla zápletka, že. Nejvíc ale nevěřím, že na frekventované sjezdovce pobíhá smečka pořádně vyhladovělých vlků -- ti by především útočili na odpadky z kuchyně tamních chat. Jinak to bylo místy dost mrazivé a pořádně nepříjemné (což je zrovna u tohoto filmu myšleno jako plus). ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nečekaně sugestivní a nervydrásající. Pamatuji si na scény z Blair Witch, při kterých jsem se třásl jako osika, zíral s otevřenou pusou a mrazilo mě po zádech. Vzpomínám si na Válku světů, kdy jsem Rayově rodině držel v těch nejvypjatějších scénách palce tak silně, až mi zbělaly ruce. A nesmím zapomenout na cliffhangery z Dextera, při kterých se skřípot zubů nese ztichlým pokojem a po tváři stéká osamocená slza. Tak tohle všechno Frozen má. Je to hutné drama, nezapomenutelný thriller a hlavně film, při jehož sledování jsem si opět připoměl, jak je to úžasně neopakovatelný pocit, vžít se do těch lidí a trpět s nimi. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutí tohoto snímku jsem z důvodu jisté sugestivity odkládala do doby, kdy bude okolí zasněženo a venku bude mrznout. Abych tak ještě více byla v souladu s filmovým prostředím:) Jakkoliv tento film postrádá ve větší či menší míře jistá technická či logická fakta, o nichž se v komentářích i diskuzích četně spekuluje, tak můj celkový dojem z tohoto dramatu jimi byl poznamenán jen minimálně. Snímek disponuje postupně gradovaným napětím, doslova "mrazivou" atmosférou, smysluplnými dialogy, přirozenými hereckými výkony a pár dost drsnými scénami. Shawn Ashmore, mě především známý jako "Iceman" z X-Menů si vyzkoušel, jaké to je opravdu mrznout. Kevin Zegers se zde snažil dostat ze zapeklité situace, ale bohužel se nezdařilo (chudák). A Emma Bell zase předvedla typickou hrdinku moderního thrilleru, kde jde o přežití party mladých lidí, pro něž se naplánovaná akce v obyčejném dni změnila v boj o přežití. Sympatickou, krásnou, ukřičenou, a s mírnými známkami hysterie. Podmanivá hudba mi chvílemi připomínala styl Philipa Glasse. Ve spoustě okamžicích i mě hodně mrazilo po těle. Jen ten konec se mi nezdál tím nejlepším završením celé této "ledové" podívané. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)
  • Film byl natáčen bez použití CGI efektů či klíčovacího plátna a herci tak značnou část natáčení skutečně ztrávili na lanovce. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama