Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

oje 

všechny recenze uživatele

Na tuhle zimu hádám dlouhé fronty na pomu. Je to vcelku příjemný film i předtím, než dojde na tu osudnou jízdu. Líbivý začátek a seznámení se sympatickými postavami rozhodně neurazí. A protože ve zbytku nebila do očí neschopnost hrdinů řešit situaci - naopak se chovali vcelku hodnověrně - a podařilo se obstojně divákovi distribuovat trauma a napětí ze vzniklé situace, svou šanci snímek určitě nepromrhal. Koukám na své prsty a nehty mi zdá se zůstali všechny, hrůza to ale byla slušná. Podobným snímkem o bezvýchodné situaci je Otevřené moře. Alternativa: Open Water, 127 Hours, Open Water 2: Adrift. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tož ušlo to. Hlavní hrdinka byla pěkná, alespoň tedy do doby než ji začala přimrzat prdel, ksicht a ruka. Další dva kolíci, kteří s ní sdíleli společný prostor lanovky byli rovněž sympaťáci. Ale nejvíc nejroztomilejší byla tamější smečka vlků. Člověk by řekl, že snad měsíc nežrali nic většího, než nějakou veverku nebo sýčka, co si ulovili. Budeme dnes milosrdní a děj předcházející lanové stávce nazveme pouze nepravděpodobným. Chování postav rovnou debilním. Kdyby byli ve škole dávali o trošičku větší pozor, tak by byli provedli nějakou chytřejší věc než seskok z lanovky v lyžařských botech, které nejsou z nejméně hmotných. Přibližně podobně těžké jsou i v případě, kdyby vás náhodou napadlo přelézat po laně lanovky do sousední sedačky. Thriller jsem tedy neviděl, zato drama docela solidní. Konec ve stylu ,,nejslabší přežívá" pobavil. Protože však venku zatím nesněží, tak dávám 3*. Velmi slabé 3*. A pokud sněžit začně, tak půjdu s hodnocením klidně i ke 2*. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Už z ukážky som tušil že z tohto budem nadšený. Adam Green je šikula. Hatchet je sranda horor pri ktorom som sa už dávno tak dobre nepobavil. Dvojku očakávam s nadšením ale Frozenom prekvapil pretože tentoraz žiadne srandičky tu nemajú čo robiť. Sympatcké postavy sa správajú v rámci logiky. Uviaznutie na lanovke je vyriešené s prehľadom, no nebrať si so sebou mobily na svah? No dobre. Dajme tomu. Ale nejede o to. Jednoducho som sa vcítil do deja, postáv a toho čo museli prežiť a o to šlo hlavne. Videné: 2x ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo zklamání na velké čáře. Celé to na mě působilo naprosto nevěrohodně. Spoiler : Jak už se tady píše, tak byl velký mráz a oni měli rozepnuté bundy u krku a dokonce si nedali někteří ani kapuci na hlavu. To bych ještě brala, protože by divák ani nevěděl, kdo vlastně mluví, kromě ženské představitelky podle hlasu. Ale když už bych měla strach z umrznutí na lanovce, tak bych zvolila nadějnější variantu. Sundat si bundy a kalhoty, svázat je a udělat si nouzové lano, možná by měli větší šanci, protože jak bylo vidět, k silnici to tak daleko nemohlo být, když se tam těžce zraněná slečna doplazila - ten pád lanovky zrovna na nohy, to už byla poslední kapka mého zklamání. Jo a když jsem venku ve velkém mrazu bez rukavic, tak v obchodě nejsem pomalu schopná vyndat drobný z peněženky. O vlcích už ani nemluvě. Konec spoileru. Ale jinak sedačkové ani jiné lanovky mě nikdy moc nelákaly a po tomhle filmu to tak asi zůstane napořád. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po pozretí filmu som si v duchu povedal ako film skončí... a on tak naozaj skončil... a nie len preto je to u mňa len ďalší film na jedno pozretie. Možno sa s tromi postavami nedal spraviť zaujímavejší príbeh, ale nebolo tam nič čo by som ešte nevidel. Postavy sú sympatické a i keď niektoré dialógy by som pretočil, filmu prospeli a udržali môj záujem stále dosť vysoko. Ale je tu, ale :) klišé kam sa pozrieš. Dobré je, že sa film nehral na nič veľké a z malého filmu sa vyklubal nenáročný film na chladný večer, ktorý neohúri, ale zaručene dobre vyplní prázdne miesto v TV programe. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Sedačka visela během natáčení 15 metrů vysoko a herci na ni strávili většinu natáčení. (SHI-SHA)
  • Film byl natáčen bez použití CGI efektů či klíčovacího plátna a herci tak značnou část natáčení skutečně ztrávili na lanovce. (Hal_Moore)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama