Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tož ušlo to. Hlavní hrdinka byla pěkná, alespoň tedy do doby než ji začala přimrzat prdel, ksicht a ruka. Další dva kolíci, kteří s ní sdíleli společný prostor lanovky byli rovněž sympaťáci. Ale nejvíc nejroztomilejší byla tamější smečka vlků. Člověk by řekl, že snad měsíc nežrali nic většího, než nějakou veverku nebo sýčka, co si ulovili. Budeme dnes milosrdní a děj předcházející lanové stávce nazveme pouze nepravděpodobným. Chování postav rovnou debilním. Kdyby byli ve škole dávali o trošičku větší pozor, tak by byli provedli nějakou chytřejší věc než seskok z lanovky v lyžařských botech, které nejsou z nejméně hmotných. Přibližně podobně těžké jsou i v případě, kdyby vás náhodou napadlo přelézat po laně lanovky do sousední sedačky. Thriller jsem tedy neviděl, zato drama docela solidní. Konec ve stylu ,,nejslabší přežívá" pobavil. Protože však venku zatím nesněží, tak dávám 3*. Velmi slabé 3*. A pokud sněžit začně, tak půjdu s hodnocením klidně i ke 2*. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Jak už můžete z popisu vyčíst, tak stagnující děj bude hlavním mínusem toho filmu. Některým to vyhovuje, mě bohužel/naštěstí příliš ne-e. Alespoň se na té lanovce zasekli logickou příčinou. Zkrátka oddechový béčkový napínák. 50% SPOILER! Také se mi příliš nelíbili některé nelogičnosti, například po pádu z x metrů a dvou otevřených zlomeninách udělá "Au." a dál se s nimi normálně vykecává. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

SPOILER!: Tento film je opravdu celý jen o té samé věci a to dostat se z lanovky, kde je obrovská zima. Jeden z hlavních hrdinů se dostane do problémů a spadne. Zlomí si nohu docela nechutně. Poté ho sežerou vlci. Druhý hrdina se dostane dolu a uteče. Bůh ví co se s ním stalo. A nakonec hrdinka, který spadne na nohu lanovka a i přesto, že byla 1m od vlka jí nesežere. Dostane se pryč a film končí ŠŤASTNĚ. S prominutím a bohužel jsem vám v krátkém sestřihu ukázal to nejdůležitější, co se odehrálo. V podstatě se odehrává na jednom místě a postavy se jen baví a řeší problém... 5/10 = 50% ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní postavy a působivé východisko. Dobře nakombinované změny perspektivy. Moc pěkná scéna, kdy postavy odvrací zrak od brutální scény pod nimi a kamera snímá jen jejich tváře, přičemž jediným vodítkem toho, co se děje dole, je odporný zvuk. Někdo tady přemýšlel. Ke konci trochu moc natahované, ale v tomhle ranku dobře postavená a natočená komorní věc. Jo... ale tu páru od pusy jim mohli dodělat aspoň digitálně. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo zklamání na velké čáře. Celé to na mě působilo naprosto nevěrohodně. Spoiler : Jak už se tady píše, tak byl velký mráz a oni měli rozepnuté bundy u krku a dokonce si nedali někteří ani kapuci na hlavu. To bych ještě brala, protože by divák ani nevěděl, kdo vlastně mluví, kromě ženské představitelky podle hlasu. Ale když už bych měla strach z umrznutí na lanovce, tak bych zvolila nadějnější variantu. Sundat si bundy a kalhoty, svázat je a udělat si nouzové lano, možná by měli větší šanci, protože jak bylo vidět, k silnici to tak daleko nemohlo být, když se tam těžce zraněná slečna doplazila - ten pád lanovky zrovna na nohy, to už byla poslední kapka mého zklamání. Jo a když jsem venku ve velkém mrazu bez rukavic, tak v obchodě nejsem pomalu schopná vyndat drobný z peněženky. O vlcích už ani nemluvě. Konec spoileru. Ale jinak sedačkové ani jiné lanovky mě nikdy moc nelákaly a po tomhle filmu to tak asi zůstane napořád. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Sedačka visela během natáčení 15 metrů vysoko a herci na ni strávili většinu natáčení. (SHI-SHA)
  • Kevin Zegers natočil scénu se smečkou vlků bez dubléra. (Hal_Moore)
  • Film sa natáčal v lyžiarskom stredisku Snowbasin, ktoré leží 35 km severne od Salt Lake City v štáte Utah. Príbeh sa však odohráva vo fiktívnej horskej oblasti v Novom Anglicku na východe USA, ktorú tvorcovia nazvali "Mount Holliston". Holliston je v skutočnosti mestečkom v štáte Massachusetts, kde režisér Adam Green vyrástol. Žiadne hory a lyžiarske svahy sa tam nenachádzajú. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama