Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, ktoré lyžiarske stredisko má počas sezóny otvorené iba počas víkendov. Tento film by som pustila členom horskej záchrannej služby a potom okamžite zakázala vstup americkým študentom do Tatier! Lebo americkí študenti nikomu nehovoria, že idú na víkend lyžovať, zo zásady nenosia pri sebe mobil ani hodinky a vedia síce úžasne analyzovať svoje bývalé partnerské vzťahy, zato nikdy nepoužívajú mozog na to, na čo by mali - napríklad na vymyslenie tuctu lepších spôsobov ako sa dostať z lanovky, než skočiť! A to už nehovorím, že všade naokolo sú tony snehu, iba pod lanovkou je zamrznutá zem pokrytá len prašanom, tvrdá ako kameň. A vôbec, tento horôrik obsahuje toľko logických dier, že ich je tam viac než zmysluplného deja (počkať, je tam vôbec nejaký?). Keby sa aspoň po vizuálnej stránke viac snažili, aby napríklad hercom v tej príšernej kose išla para od úst alebo im drkotali zuby! Ďalšie kraviny ako brutálne ostré oceľové laná, slečna masochistka a jej primrznutá ruka a sedačka, ktorej sa začnú uvoľňovať šróby... No zúfalé to bolo! Logika a zdravý rozum dostali riadne na frak. ...A za čo vlastne dávam tú 1 hviezdičku?!... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tož ušlo to. Hlavní hrdinka byla pěkná, alespoň tedy do doby než ji začala přimrzat prdel, ksicht a ruka. Další dva kolíci, kteří s ní sdíleli společný prostor lanovky byli rovněž sympaťáci. Ale nejvíc nejroztomilejší byla tamější smečka vlků. Člověk by řekl, že snad měsíc nežrali nic většího, než nějakou veverku nebo sýčka, co si ulovili. Budeme dnes milosrdní a děj předcházející lanové stávce nazveme pouze nepravděpodobným. Chování postav rovnou debilním. Kdyby byli ve škole dávali o trošičku větší pozor, tak by byli provedli nějakou chytřejší věc než seskok z lanovky v lyžařských botech, které nejsou z nejméně hmotných. Přibližně podobně těžké jsou i v případě, kdyby vás náhodou napadlo přelézat po laně lanovky do sousední sedačky. Thriller jsem tedy neviděl, zato drama docela solidní. Konec ve stylu ,,nejslabší přežívá" pobavil. Protože však venku zatím nesněží, tak dávám 3*. Velmi slabé 3*. A pokud sněžit začně, tak půjdu s hodnocením klidně i ke 2*. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nečekaně sugestivní a nervydrásající. Pamatuji si na scény z Blair Witch, při kterých jsem se třásl jako osika, zíral s otevřenou pusou a mrazilo mě po zádech. Vzpomínám si na Válku světů, kdy jsem Rayově rodině držel v těch nejvypjatějších scénách palce tak silně, až mi zbělaly ruce. A nesmím zapomenout na cliffhangery z Dextera, při kterých se skřípot zubů nese ztichlým pokojem a po tváři stéká osamocená slza. Tak tohle všechno Frozen má. Je to hutné drama, nezapomenutelný thriller a hlavně film, při jehož sledování jsem si opět připoměl, jak je to úžasně neopakovatelný pocit, vžít se do těch lidí a trpět s nimi. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Intenzivní komorní survival drámo. Námět "trojice lyžařů uvízne na lanovce" určuje celý film, nějaké dějové kličky se k němu snad ani vymyslet nedají. S méně sympatickými hrdiny by se z Frozen stal velmi lehce kvalitativní propadák, no naštěstí se hlavní trojici povedlo vybrat na výbornou. Jejich snaha se zachránit žádné extrémní intelektuální pohoršení nebudí (ačkoli jsem se už dočetl pravý opak), dialogy se pohybují v rozmezí od snesitelných po zábavné, já jsem spokojen. 7/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k možnostiam hereckým, technickým a rozpočtovým nadpriemerná survival dráma. Nenudila ma síce ani na minútku, ale vedel som, že každým dialógom sa film dopredu neposunie, a to bola jediné možné vykúpenie do vyšších sfér kvality. A navyše mám o dôvod viac neučiť sa lyžovať, či boardovať. 70%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Sněhová bouře o první noci byla dostatečně silná na to, aby plně zasněžila lyžařské vybavení, které postavy shodily pod lanovku, i mrtvé tělo. V záběrech na celou horu je však patrné, že i v noci jsou stále viditelné vyježděné trasy lyžařů z odpoledne. (hansel97)
  • Sedačka visela během natáčení 15 metrů vysoko a herci na ni strávili většinu natáčení. (SHI-SHA)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama