Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Nemám slov na tento snímek... Nejde popsat slovy, co se může v životě stát. Hrůza, děs, smůla, tragédie... Ano film je možná kvalitou mírně nadprůměrný, ale kdžy se člověk do toho dostane (jako já a určitě nejsem sám) a uvědomí si, že by se to mohlo stát jemu a sedět tam místo jednoho z oněch hrajících, brrr, raději nedomýšlet. A při sledování tohoto filmu jsem tam skoro jak by byl... Tento film mě emocionálně opravdu dostal, působil na mě smutně, místy jsem i brečel. A vůbec se za to nestydím, protože když se do filmu "zažerete" jako já a jste v kůži jednoho z těch tří herců, tak je to k pláči a dech beroucí... Celkově super film, nemůžu si stěžovat, byl jsem přilepený na pohovce a to doslova... Snad se nebudu bát usednout, zas jak budu v zimě lyžovat, na lanovku..:-)) 90% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po pozretí filmu som si v duchu povedal ako film skončí... a on tak naozaj skončil... a nie len preto je to u mňa len ďalší film na jedno pozretie. Možno sa s tromi postavami nedal spraviť zaujímavejší príbeh, ale nebolo tam nič čo by som ešte nevidel. Postavy sú sympatické a i keď niektoré dialógy by som pretočil, filmu prospeli a udržali môj záujem stále dosť vysoko. Ale je tu, ale :) klišé kam sa pozrieš. Dobré je, že sa film nehral na nič veľké a z malého filmu sa vyklubal nenáročný film na chladný večer, ktorý neohúri, ale zaručene dobre vyplní prázdne miesto v TV programe. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Úvod nič moc. Po 20-30 minútach film pôsobí ako teenage-komédia a v duchu si hovorím, že by sa pomaly mohlo pritvrdiť. Po chvíli to skutočne začalo a po chvíli tu máme opustený vlek s trojicou na "palube". Mne trvalo iba niekoľko sekúnd , aby som presne vedel, čo treba robiť, ale so mnou by ten film nebol taký zaujímavý. Nie každý je zdatný, niekto príliš váha, kým mu dôjde, že tu mu skutočne nikto nepomôže. Ľudia sú rôzny a aj naši borci ten najlepší moment na prerúčkovanie lana premrhali. Keď "majster sveta" v skoku z výšky vyhlásil, že skočí dole, tušil som, že ho ani nenapadne nohy prekrviť a rozcvičiť. Po toľkých hodinách v mraze a bez pohybu jeho skok inak dopadnúť ani nemohol. Situácia do akej sa táto trojica dostala nedáva mnoho možností na výber, preto je ich konanie ako tak prijateľné a uveriteľné. Horor je na tento film možno príliš tvrdé zaradenie, ale osobne mám rád tieto filmy, kde si človek musí poradiť sám. Nie je to film bez chýb, ale príbeh určite zaujme. Lyžiari si môžu hviezdu pridať. Ja osobne by som však určite prežil...70%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutí tohoto snímku jsem z důvodu jisté sugestivity odkládala do doby, kdy bude okolí zasněženo a venku bude mrznout. Abych tak ještě více byla v souladu s filmovým prostředím:) Jakkoliv tento film postrádá ve větší či menší míře jistá technická či logická fakta, o nichž se v komentářích i diskuzích četně spekuluje, tak můj celkový dojem z tohoto dramatu jimi byl poznamenán jen minimálně. Snímek disponuje postupně gradovaným napětím, doslova "mrazivou" atmosférou, smysluplnými dialogy, přirozenými hereckými výkony a pár dost drsnými scénami. Shawn Ashmore, mě především známý jako "Iceman" z X-Menů si vyzkoušel, jaké to je opravdu mrznout. Kevin Zegers se zde snažil dostat ze zapeklité situace, ale bohužel se nezdařilo (chudák). A Emma Bell zase předvedla typickou hrdinku moderního thrilleru, kde jde o přežití party mladých lidí, pro něž se naplánovaná akce v obyčejném dni změnila v boj o přežití. Sympatickou, krásnou, ukřičenou, a s mírnými známkami hysterie. Podmanivá hudba mi chvílemi připomínala styl Philipa Glasse. Ve spoustě okamžicích i mě hodně mrazilo po těle. Jen ten konec se mi nezdál tím nejlepším završením celé této "ledové" podívané. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bolo to veľmi dobré, čiže na plný počet 5 hviezd mi to s prižmúreným okom postačuje, ale aj tak to nebolo úplne dokonalé, ako som čakal. Námet skvelý, atmosféru to malo tiež, bolo to napínavé, skvelé nočné zábery, pekné prostredie a pekní vlci. Jediným problémom je, že všetko, čo sa odohralo v nejakých 85 minútach filmu, by som dokázal bez problémov povedať v 5 vetách. Preto sa mi to zdalo miestami dosť rozťahané. Navyše som sa nedočkal žiadneho prekvapenia v závere, skončilo to presne tak, ako som čakal. Možno by to bolo ešte lepšie a oveľa akčnejšie, keby na tých lanovkách uviazlo viac ľudí ako len traja. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Sedačka visela během natáčení 15 metrů vysoko a herci na ni strávili většinu natáčení. (SHI-SHA)
  • Príbeh sa odohráva vo fiktívnom pohorí Mount Holliston v Novom Anglicku. Holliston je názov mestečka, kde vyrastal režisér Adam Green. Nie sú tam však žiadne hory, kde by sa dalo lyžovať. (beso74)
  • Hlavní trojice je pojmenována po nejbližších přátelích režiséra Adama Greena. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama