Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Nemám slov na tento snímek... Nejde popsat slovy, co se může v životě stát. Hrůza, děs, smůla, tragédie... Ano film je možná kvalitou mírně nadprůměrný, ale kdžy se člověk do toho dostane (jako já a určitě nejsem sám) a uvědomí si, že by se to mohlo stát jemu a sedět tam místo jednoho z oněch hrajících, brrr, raději nedomýšlet. A při sledování tohoto filmu jsem tam skoro jak by byl... Tento film mě emocionálně opravdu dostal, působil na mě smutně, místy jsem i brečel. A vůbec se za to nestydím, protože když se do filmu "zažerete" jako já a jste v kůži jednoho z těch tří herců, tak je to k pláči a dech beroucí... Celkově super film, nemůžu si stěžovat, byl jsem přilepený na pohovce a to doslova... Snad se nebudu bát usednout, zas jak budu v zimě lyžovat, na lanovku..:-)) 90% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bolo to veľmi dobré, čiže na plný počet 5 hviezd mi to s prižmúreným okom postačuje, ale aj tak to nebolo úplne dokonalé, ako som čakal. Námet skvelý, atmosféru to malo tiež, bolo to napínavé, skvelé nočné zábery, pekné prostredie a pekní vlci. Jediným problémom je, že všetko, čo sa odohralo v nejakých 85 minútach filmu, by som dokázal bez problémov povedať v 5 vetách. Preto sa mi to zdalo miestami dosť rozťahané. Navyše som sa nedočkal žiadneho prekvapenia v závere, skončilo to presne tak, ako som čakal. Možno by to bolo ešte lepšie a oveľa akčnejšie, keby na tých lanovkách uviazlo viac ľudí ako len traja. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Už dlhšiu dobu som to mal stiahnuté, ale dnes som sa konečne odhodlal si to pustiť. Ono, mňa tam dosť srala tá veselá rock mjúzik, ktorú počúvajú dvanásťroční tínejdžríci + k tomu všetkému ešte ksichty hlavných bohatierov a aby to nebolo všetko, mal som verziu so španielskym dabingom, takže som to po prvých troch minútach vypínal. Avšak aké milé bolo moje prekvapenie , kedˇ uviazli a s prichádzajúcou kosou zmizla i tá stupídna muzika, ktorú vzápätí nahradila hrozivá a ešte zlovestnejšia atmosféra a ja by som ani na sekundu nebol pred polhodinou pomyslel, že miesto mandlí v krku budem mať uviaznuté gule, ktoré sa mi tam od napätia stiahli! Doporučujem si to pozrieť v teplúčku svojho domova a na Vianoce, kedy snehu nikdy nie je dosť! P. S. No čo jej ten blbec stále pripomínal tie omrzliny ?!! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nečekaně sugestivní a nervydrásající. Pamatuji si na scény z Blair Witch, při kterých jsem se třásl jako osika, zíral s otevřenou pusou a mrazilo mě po zádech. Vzpomínám si na Válku světů, kdy jsem Rayově rodině držel v těch nejvypjatějších scénách palce tak silně, až mi zbělaly ruce. A nesmím zapomenout na cliffhangery z Dextera, při kterých se skřípot zubů nese ztichlým pokojem a po tváři stéká osamocená slza. Tak tohle všechno Frozen má. Je to hutné drama, nezapomenutelný thriller a hlavně film, při jehož sledování jsem si opět připoměl, jak je to úžasně neopakovatelný pocit, vžít se do těch lidí a trpět s nimi. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bacha asi sem napíšu nějaký spoilery. Jako ze začátku mě to bavilo a hrdinové jsou sympatičtí. Celej ten nápad s uvíznutím na lanovce je super a představa, že by se to mohlo stát i vám je pěkně znepokojující. Jenže pro mě atmosféra skončila, jakmile ten kluk seskočil. Měl otevřenou zlomeninu obou nohou a udělal jau a pak tam jen seděl a normálně se s nima bavil, jako by se nechumelilo. :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)
  • Kevin Zegers natočil scénu se smečkou vlků bez dubléra. (Hal_Moore)
  • Hlavní trojice je pojmenována po nejbližších přátelích režiséra Adama Greena. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama